Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/69101/samsung-patentavo-telefona-su-trimis-ekranais/spausdinti/

„Samsung“ patentavo telefoną su trimis ekranais

Publikuota: 2019-07-30 09:18
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Dauguma kompanijų, gaminančių išmaniuosius telefonus, pastaruoju metu dirba prie inovacijų susijusių su ekranais. Nuolat girdime įvairių gamintojų planus išleisti sulenkiamus telefonus, o „Samsung“ ir „Huawei“ savo flagmanus prekiauti planuoja pradėti jau rugsėjo mėnesį.

Neseniai girdėjome ir apie „Sony“ ar „Xiaomi“ planus pristatyti savo sulenkiamus išmaniuosius, o štai Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ patentavo dar vieną labai įdomų variantą. Naujai pasirodęs patentas atskleidžia, jog kompanijos technikai dirba ties telefonu su trimis ekranais, kurie būtų vienas po kitu. Ši patento forma buvo pateikta dar praėjusių metų rugpjūtį, tačiau patvirtinta tik šių metų kovą.

Vos tik ši informacija pasklido internete – pasirodė ir pirmieji tokio telefono renderiai. Kaip galima matyti iš „Letsgodigital“ sukurtos vizualizacijos, iš po pagrindinio ekrano į šonus bus galima išskleisti dar du papildomus ekranus. Sunku įsivaizduoti kam galėtų būti reikalingas toks telefonas su tokiu būdu išdėliotais ekranais, tačiau panašu, jog „Samsung“ ketina kažkur panaudoti tokį sprendimą.

„Samsung“ užpatentavo telefoną su trimis ekranais, sprendimais atrodo itin išradingai

Gamintojas prie patento pridėjo ir 10 eskizų, kurie atskleidžia, jog visi trys ekranai sutvirtinti apvalia jungtimi, o tai reiškia, jog vartotojai galėtų sukti ekranus kaip tik norėtų. Į akis krinta ir tai, jog makete nėra jokių fizinių mygtukų ar kamerų, o nugarėlėje matomas tik kompanijos logotipas.

Kol kas daugiau informacijos apie šiuos „Samsung“ planus nėra ir pasirodę patentai nebūtinai reiškia, jog gamintojas planuoja išleisti tokį telefoną. Kaip bebūtų, dabar neabejotinai visas kompanijos dėmesys yra skirtas netrukus pasirodančiai „Samsung Galaxy Note 10“ telefonų serijai bei rugsėjį į rinką sugrįžtančiam „Galaxy Fold“ modeliui.

„Samsung“ užpatentavo telefoną su trimis ekranais, sprendimais atrodo itin išradingai
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!