Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/69070/oficialiai-paskelbta-nauja-samsung-galaxy-fold-isleidimo-data-laukti-liko-visai-nebedaug/spausdinti/

Oficialiai paskelbta nauja „Samsung Galaxy Fold“ išleidimo data, laukti liko visai nebedaug

Publikuota: 2019-07-26 11:19
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ patyrė visišką fiasko kai pirmąsyk pristatė „Galaxy Fold“ telefoną. Tai turėjo tapti pirmuoju šio gamintojo sulenkiamu telefonu, tačiau paskutinę akimirką buvo sustabdyti jo išankstiniai pardavimai ir oficiali prekyba nutraukta neapibrėžtam laikotarpiui.

Populiariausių apžvalgininkų atrastos „Samsung Galaxy Fold“ flagmano spragos, kurios pagrinde buvo susijusios su ekranu privertė gamintoją grąžinti visus jau paruoštus išsiuntimui pirkėjams įrenginius atgal į gamyklą. Kaip bebūtų, panašu, jog korėjiečiai ketina pradėti šio sulenkiamo įrenginio prekybą jau visai netrukus.

Oficialiai paskelbta nauja „Samsung Galaxy Fold“ išleidimo data, laukti liko visai nebedaug

Visišką „Samsung“ tylą nutraukė oficialus pareiškimas, jog sutvarkytas ir atnaujintas „Galaxy Fold“ prekyboje pasirodys antroje rugsėjo pusėje. Tiesa, nors tapo visiškai aišku, kad tai įvyks būtent rugsėjį, tačiau tiksli data iki šiol nėra žinoma. Be šio pranešimo kompanijos atstovai atskleidė ir kokie pakeitimai buvo atlikti telefone.

Skelbiama, jog gamintojas išsprendė problemą, kuri buvo susijusi su ekrano apsauginiu sluoksniu. Kaip tikriausiai žinote, kai kurie apžvalgininkai buvo suklaidinti ir galvojo, jog tai apsauginė plėvelė ir nusprendė ją pašalinti. „Samsung“ taip pat pagerino apsaugą, kurios dėka dulkės nepateks po ekranu. Taip pat buvo sumažintas oro tarpas tarp atlenkiamo korpuso bei vyrių, o pastarieji dar sulaukė ir papildomų apsauginių dangtelių dėl patvarumo savybių.

Primename, jog naujasis įrenginys turi pirmąjį pasaulyje 7,3 colių „Infinity Flex“ sulankstomą ekraną, kurį sulenkus įrenginys yra panašus į įprastą ir kompaktišką telefoną. Galingas išmanusis telefonas vartotojams leis vienu metu atlikti dar daugiau užduočių, ypač patogiai žiūrėti video turinį, žaisti žaidimus ir dar daugiau.

„Galaxy Fold“ sulankstomas išmanusis pasižymi galingu veikimu, nesvarbu ar vartotojas dirba, žaidžia ar tiesiog dalinasi turima informacija. „Samsung“ į šį telefoną integravo itin našų, naujos kartos AP mikroschemų rinkinį ir 12GB operatyviąją atmintį (RAM), kuri išmaniajam leidžia veikti kaip kompiuteriui.

Naujas išmanusis turi dvigubą bateriją, kuri leis vartotojui juo naudotis intensyviai ir be trukdžių. Taip pat „Galaxy Fold“ turi belaidės energijos dalijimosi funkciją ir prie įprasto kroviklio prijungtas telefonas tuo pačiu metu galės įkrauti ir kitą įrenginį. Tai leidžia sutaupyti laiko ir vienu metu krauti du prietaisus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!