Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/68996/samsung-galaxy-s11-bus-zveriskai-greitas/spausdinti/

„Samsung Galaxy S11“ bus žvėriškai greitas

Publikuota: 2019-07-22 13:37
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Ignas Petrikonis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

„Samsung Galaxy S11“ greičiausiai bus pirmasis telefonas, kuriame bus montuojamas 12 GB LPDDR5 DRAM operatyviosios atminties modulis. Būtent apie šio komponento masinės gamybos pradžią pranešė Pietų Korėjos milžinė.

„Samsung Galaxy S11“ bus žvėriškai greitas

Jeigu Jums tai tik keletas skaičių ir nesuprantama raidžių seka, pasakysime, jog tai lems kur kas didesnę išmaniojo telefono galią. „Samsung“ teigimu, greičio prieaugis sieks 1,3 karto, lyginant su šiuo metu į brangiausius telefonus montuojama ir jau antrus metus rinkoje skaičiuojančia LPDDR4X atmintimi. Taip pranešama ir apie 30% sumažėjusias energijos sąnaudas bei tai, jog komponentas stabiliai veiks net ir vykdant itin sudėtingas užduotis telefone.

„Samsung Galaxy S11“ bus žvėriškai greitas

Naujoji operatyvioji atmintis bus gaminama 12 GB paketais ir gebės per sekundę perkelti net 44 GB duomenų, kitaip tariant net 12 Full-HD kokybės filmų.

Kodėl tai svarbu?

„Samsung“ pažymi, kad naujasis komponentas bus pritaikytas 5G ryšio greičiams ir dirbtinio intelekto veikimui.

Be to, nors šiuo metu pradedama tik 12 bei 6 GB modulių gamyba, buvo užsiminta ir apie numatomą 16 GB LPDDR5 plokštės kūrimą. Taigi, galime tikėtis, jog brangiausios naujųjų „Samsung“ flagmanų versijos neapsiribos šiuo metu didžiausia 12 GB RAM konfigūracija.

Kaip žinia, rugpjūčio pirmąją savaitę dienos šviesą išvysti turėtų „Samsung Galaxy Note10“ telefonas, bet kadangi LPDDR5 gamyba bus pradėta tik šio mėnesio pabaigoje, naujasis Pietų Korėjiečių planšetofonas turės tenkintis senojo tipo operatyviąja atmintimi.

Taigi, greičio mėgėjams pakentėti teks bent jau iki 2020 metų pirmojo ketvirčio – tada turėtų būti pristatytas „Samsung Galaxy S11.“ Na, o po to LPDDR5 specifikaciją greičiausiai išvysime ir kituose „Android“ aukščiausios klasės telefonuos

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!