Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/68994/kinu-nauja-technologija-igalins-vienu-metu-prijungti-du-wi-fi-tinklu/spausdinti/

Kinų nauja technologija įgalins vienu metu prijungti du „Wi-Fi“ tinklu

Publikuota: 2019-07-21 16:24
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Žilvinas Degutis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Ne „Apple“ ir ne „Samsung“ į savo išmaniuosius telefonus aktyviai diegia naujas ir unikalias naujoves, o būtent Kinijos bendrovė „Vivo“ buvo pirmoji, kuri panaudojo viso pilno vaizdo ekraną, iššokančią priekinę kamerą, pirštų atspaudų jutiklį po ekranu. Šį kartą bendrovės „Vivo“ ir „Oppo“ savo telefonuose planuoja įdiegti naują funkciją – „Dvigubą Wi-Fi spartinimą“.

Kinų nauja technologija įgalins vienu metu prijungti du „Wi-Fi“ tinklu

Kaip nurodo pavadinimas „Dual Wi-Fi Acceleration“ ši funkcija gali leisti vartotojams vienu metu prijungti du „Wi-Fi“ ryšius tame pačiame įrenginyje. Bendrovė teigia, kad tuo pačiu metu dviejų „Wi-Fi“ tinklų sujungimas gali užtikrinti stabilų ryšį žaidimams, taip pat leis greičiau ir sklandžiau naršyti internete. Įrenginys palaiko 2,4 GHz ir 5 GHz „Wi-Fi“ prijungimą vienu metu. „Vivo“ telefone ši funkcija vadinsis „Dual Wi-Fi“, spustelėjus šią parinktį, telefonas galės prisijungti prie kito galimo „Wi-Fi“ ryšio, kai tuo pat metu jau bus prisijungęs prie pagrindinio „Wi-Fi“ ryšio.

Iš demonstracijų matyti, kad su „dvigubo Wi-Fi spartinimo“ funkcija telefonas veikia geriau nei tik su įprastu „Wi-Fi“. Pavyzdyje demonstruojamas 322 % geresnis atsisiuntimo greitis, sklandesnė žaidimų patirtis bei 44,5 % greitesnis tinklalapių užkrovimas. Na, o kaip rodo patirtis, ne už ilgo šią funkciją turėtų naudoti ir kiti telefonų gamintojai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!