Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/68956/oficialiai-pristatytas-daug-anonsuotas-xiaomi-mi-a3/spausdinti/

Oficialiai pristatytas daug anonsuotas „Xiaomi Mi A3“

Publikuota: 2019-07-18 14:25
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Xiaomi“ pabaigė savaitę trukusių gandų laviną ir oficialiai pristatė daugumos itin lauktą „Xiaomi Mi A3“ išmanųjį telefoną. Kaip ir buvo tikėtasi, šiuo vardu buvo pažymėtas „Mi CC9e“ modelis, kuris kiek anksčiau jau buvo pristatytas Kinijos rinkoje. Esminis šių įrenginių skirtumas yra tas, jog „Mi A3“ bus pardavinėjamas Europoje.

Oficialiai pristatytas daug anonsuotas „Xiaomi Mi A3“

Naujasis „Xiaomi Mi A3“ pasižymės 6,088 colio įstrižainės ekranu, tačiau gerokai nuviliančia, HD+, raiška. Išmanusis telefonas taip pat turės ekrane įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį, o viršutinėje dalyje rasime nedidelę vandens lašo formos išpjovą, kurioje bus įmontuota asmenukėms skirta kamera.

Kaip žinia, šis išmanusis yra kone identiškas kaip ir Kinijoje pristatytas „Xiaomi Mi CC9e“ telefonas. Tai reiškia, jog „Mi A3“ veiks su 11 nm „Qualcomm Snapdragon 655“ procesoriumi bei turės 4 GB operatyviosios (RAM) bei pasirinktinai 64 GB arba 128 GB vidinės atminties, kurią dar bus galima praplėsti atminties kortele iki 256 GB.

Nugarėlėje išmanusis telefonas turi trigubą kamerą, kurią sudaro 48 MPx pagrindinis vaizdo jutiklis su f/1.79 diafragma, taip pat 8 MPx raiškos itin plataus kampo bei 2 MPx gylio jutiklis. Priekinėje „Xiaomi Mi A3“ dalyje rasime kamerą su 32 MPx raiškos vaizdo jutikliu, kuris, žinoma, skirtas asmenukėms.

Kaip ir anksčiau, taip ir dabar, pagrindinis „Xiaomi Mi A3“ privalumas išlieka tas, jog šis įrenginys priskiriamas „Android One“ projektui, todėl jis veiks su švaria „Android“ operacinės sistemos versija. Išmaniojo telefono veikimu rūpinsis 4030 mAh talpos baterija. Po oficialaus telefono pristatymo – paaiškėjo ir jo kainos Europoje.

Kadangi išmaniojo telefono pristatymas įvyko Ispanijoje, tai šioje šalyje „Mi A3“ modelis su 64 GB vidinės atminties kainuos 249 eurus, o talpesnis variantas, su 128 GB vidinės, kainuos 279 eurų. Panašios arba tokios pačios kainos galima tikėtis ir Lietuvoje. Pranešama, jog telefonas prekyboje pasirodys nuo liepos 24 dienos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!