Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/68889/didziausia-ismaniuju-telefonu-savininku-baime-sudauzyti-telefono-ekrana/spausdinti/

Didžiausia išmaniųjų telefonų savininkų baimė – sudaužyti telefono ekraną

Publikuota: 2019-07-12 21:04
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Išmanusis telefonas daugeliui tapo neatsiejamu kasdienio gyvenimo atributu: jis pasitarnauja mūsų darbui, poilsiui ir pomėgiams. Kita vertus, jam sugedus ar sudužus, dauguma patiriame didžiulį stresą – atskleidė „Huawei“ kompanijos užsakymu atlikto tyrimo duomenys, rašoma pranešime spaudai.

Didžiausia išmaniųjų telefonų savininkų baimė – sudaužyti telefono ekraną

„Huawei“ kompanijos užsakymu atliktas tyrimas parodė, kad daugiausiai – beveik 68 proc. respondentų ypač susikrimstų, jei sudaužytų savo įrenginio ekraną. Apklaustieji taip pat teigė bijantys prarasti visą jų išmaniuosiuose įrenginiuose saugomą informaciją (65,37 proc.) bei nerimaujantys, kad suges jų telefono baterija (59 proc.).

Pagal grėsmes toliau eina tokios su išmaniaisiais įrenginiais susijusios problemos kaip programinės įrangos gedimas (54,53 proc.), drėgmės sukelti gedimai (53,38 proc.), įkrovimo prievado gedimas (44,5 proc.), prisijungimo prie mobiliojo ryšio sutrikimai (37,47 proc.) ir kt.

Kartu su bendrove IPSOS atliktos vartotojų apklausos tikslas buvo išsiaiškinti žmonių nuomonę, kokie dalykai juos labiausiai neramina naudojantis išmaniuoju telefonu. Minėtas tyrimas buvo atliktas internetu šių metų birželio mėnesį, o jame dalyvavo 18–55 metų respondentai iš Centrinės, Rytų ir Šiaurės Europos regiono šalių bei Kanados.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!