Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/68886/sukels-nostalgija-ulefone-netrukus-isleis-itin-atsparu-atlenkiama-telefona/spausdinti/

Sukels nostalgiją: „Ulefone“ netrukus išleis itin atsparų atlenkiamą telefoną

Publikuota: 2019-07-12 13:41
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Tikriausiai dauguma mūsų vis dar prisimena atlenkiamus telefonus, kurie buvo itin populiarūs prieš daugybę metų. Kinijos kompanija „Ulefone“ nusprendė sukurti vieną tokį naują telefoną, o papildomai jam suteikti itin atsparaus įrenginio statusą. Gamintojas jau šio mėnesio pabaigoje oficialiai pradės prekiauti atlenkiamu „Ulefone Armor Flip“ telefonu, kuris turės du nedidelius ekranus.

Sukels nostalgiją: „Ulefone“ netrukus išleis itin atsparų atlenkiamą telefoną

Pranešama, jog šis telefonas turės 1,4 colių įstrižainės ekraną viršutinėje dalyje bei 2,4 colių įstrižainės pagrindinį ekraną. Nors pastarąjį dešimtmetį atlenkiami įrenginiai nebėra tokie populiarūs, tačiau „Ulefone“ tikisi surasti savo pirkėją, o taip pat pažymi jo atsparumo patvarumo savybes. Skelbiama, jog „Ulefone Armor Flip“ galės būti atlenkiamas bent 100 tūkst. kartų, o negana to ir turės itin atsparaus telefono statusą.

Kaip ir dauguma „Armor“ serijos išmaniųjų telefonų, taip ir naujasis „Armor Flip“ pasižymės IP68/IP69K ir MIL-STD-810G saugumo sertifikatais. Šie sertifikatai iš esmės garantuoja įrenginio atsparumą vandeniui, dulkėms, įvairiems smūgiams ar kitiems aplinkos veiksniams. Telefone taip pat bus įmontuota 1200 mAh talpos baterija, kurios, gamintojo teigimu, pakaks 13 dienų budėjimo režimu ar net 8 valandoms pokalbių.

Nors šis telefonas ir nepasižymi galingomis specifikacijomis, tačiau jis taip pat turės 1,3 MPx raiškos vaizdo kamerą, kuri padės užfiksuoti nesudėtingas fotografijas. „Ulefone Armor Flip“ taip pat turės FM imtuvą bei palaikys atminties korteles, o tai leis Jums praplėsti vidinę talpyklą iki 32 GB. Žinoma, įrenginys palaikys ir dvi SIM korteles.

Pranešama, jog šis atlenkiamas telefonas oficialiai prekyboje pasirodys šio mėnesio pabaigoje. Kol kas nėra žinoma šio įrenginio kaina, tačiau visa informacija turėtų paaiškėti jau visai netrukus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!