Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/68810/motorola-pristate-naujaji-p50-modeli-su-samsung-procesoriumi-ir-kameros-ispjova-ekrane/spausdinti/

„Motorola“ pristatė naująjį „P50“ modelį – su „Samsung“ procesoriumi ir kameros išpjova ekrane

Publikuota: 2019-07-05 20:12
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Dar gegužės mėnesį „Motorola“ pristatė išmanųjį telefoną „One Vision“, kuris buvo skirtas Europos rinkai. Gamintojas nusprendė ir labai panašų įrenginį pasiūlyti ir Kinijos rinkai, o čia jis bus žinomas kaip „Motorola P50“.

„Motorola“ pristatė naująjį „P50“ modelį – su „Samsung“ procesoriumi ir kameros išpjova ekrane

Naujasis „Motorola“ išmanusis telefonas pasižymi 6,3 colių įstrižainės Full HD+ raiškos ekranu. Viršutinėje ekrano dalyje rasime ekrano išpjovą, kuri yra analogiško stiliaus kaip naujuose „Samsung“ flagmanuose. Gamintojas pabrėžia, jog ekranas taip pat apsaugotas „Gorilla Glass“ apsauginiu stiklu, tačiau neskelbiama kurios kartos modeliu.

„Motorola P50“ veiks su „Samsung Exynos 9609“ procesoriumi bei turės „Mali-G72 MP3“ vaizdo plokštę. Žvelgiant į atminties konfigūracijas, jų bus tik viena – įrenginys turės 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. Išmaniojo veikimą palaikys 3500 mAh talpos baterija. Pačiame telefone bus įdiegta ZUI vartotojo sąsaja, kuri sukurta pagal „Android 9.0 Pie“ operacinės sistemos versiją.

Kaip ir anksčiau išleistas „Motorola One Vision“, taip ir „P50“ modelis turės dvigubą kamerą nugarėlėje. Ją sudarys 48 MPx pagrindinį jutiklį su f/1.7 diafragma bei 5 MPx gylio sensorių. Priekinėje išmaniojo telefono dalyje bus įmontuota kamera su 25 MPx raiškos vaizdo jutikliu.

Skelbiama, jog „Motorola P50“ bus parduodamas tik Kinijos rinkoje ir jo kaina turėtų siekti maždaug 363 JAV dolerius. Išankstiniai jo pardavimai prasidės jau liepos 15 dieną.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!