Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/68777/vivo-oficialiai-pristate-bene-pigiausia-zaidimams-skirta-ismanuji-telefona/spausdinti/

„Vivo“ oficialiai pristatė bene pigiausią žaidimams skirtą išmanųjį telefoną

Publikuota: 2019-07-04 19:22
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Po ilgų anonsų ir daugybės gandų, oficialiai buvo pristatytas naujasis „Vivo“ išmanusis telefonas, kuri priskiriamas „IQOO“ serijai. Kinijoje buvo surengta spaudos konferencija, kurios metu gamintojas papasakojo apie „Vivo IQOO Neo“, kuris iš esmės yra vidutinės klasės telefonas, skirtas žaidimų mėgėjams.

„Vivo“ oficialiai pristatė bene pigiausią žaidimams skirtą išmanųjį telefoną

Naujasis „Vivo IQOO Neo“ pasižymi 6,38 colių įstrižainės Super AMOLED ekranu su Full HD+ raiška. Nors išmanusis yra priskiriamas vidutinės klasės įrenginiams, tačiau jis veikia su itin galingu „Qualcomm Snapdragon 845“ procesoriumi bei turi pasirinktinai 6 arba 8 GB operatyviosios (RAM) ir atitinkamai 64 GB arba 128 GB vidinės atminties.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime trigubą kamerą, kurią sudaro 12 MPx raiškos pagrindinis jutiklis su f/1.79 diafragma, 8 MPx itin plataus kampo ir 2 MPx raiškos gylio jutiklis. Priekinėje ekrano dalyje esančioje vandens lašo formos išpjovoje gamintojas įmontavo 12 MPx raiškos vaizdo jutiklį, kuris bus naudojamas asmenukėms užfiksuoti.

Niekam ne paslaptis, jog „IQOO Neo“ yra laikomas žaidimų telefone, todėl jame rasime ir nemažai specialių funkcijų, kurios skirtos būtent tam. Viena esminių įrenginio savybių – aušinimo sistema. Gamintojo teigimu, dėka telefone integruotas technologijos, „VIvo IQOO Neo“ dažniausiai pasiekia bent 3 laipsniais žemesnę temperatūra nei kiti „Snapdragon 845“ lustą naudojantys įrenginiai.

Verta paminėti ir tai, jog „Vivo IQOO Neo“ turės ekrane įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį, taip pat ir ausinių lizdą. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 4500 mAh talpos baterija su 22,5W greito įkrovimo funkcija, o pačiame telefone bus įdiegta „Funtouch OS 9“ vartotojo sąsaja, kuri sukurta pagal „Android 9.0“ operacinės sistemos versiją.

Skelbiama, jog pigiausia „Vivo IQOO Neo“ versija kainuos maždaug 260 JAV dolerių, o ji pasižymės 6 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties. Už modelį su 8 GB ir 128 GB teks sumokėti maždaug 335 JAV dolerius.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!