Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/68757/samsung-mobiliuju-telefonu-diviziono-virsininkas-pripazista-kad-galaxy-fold-nebuvo-pilnai-paruostas-pries-pristatyma/spausdinti/

„Samsung“ mobiliųjų telefonų diviziono viršininkas pripažįsta, kad „Galaxy Fold“ nebuvo pilnai paruoštas prieš pristatymą

Publikuota: 2019-07-03 14:17
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Sugedo.lt
Inf. šaltinis: Sugedo.lt

Natūralu, kad pirmieji lankstomi prietaisai gali turėti tam tikrų problemų, tačiau, jeigu produktas yra patiekiamas vartotojams, kai jis dar nėra pilnai paruoštas, visa tai gali virsti košmaru.

Nors „Galaxy Fold“ pristatymo pasekmės toli gražu ne tokios pačios kaip „Galaxy Note 7“, tai vis tiek yra klaida, kurią „Samsung“ pakartojo. Neseniai vykusiame interviu kompanijos mobiliųjų telefonų diviziono viršininkas Dj Koh pripažino, kad lankstomas prietaisas buvo išleistas prieš jam būnant tinkamai paruoštam rinkai.

„Samsung“ mobiliųjų telefonų diviziono viršininkas pripažįsta, kad „Galaxy Fold“ nebuvo pilnai paruoštas prieš pristatymą

Susitikime su „The Independent“ ir kitomis spaudos grupėmis Dj Koh pasidalino savo „Galaxy Fold“ pristatymo įžvalgomis ir informacija apie lankstomo telefono būklę prieš jo pristatymą.

„Tai buvo gėdinga. Aš viską paskubinau, kai reikėjo palaukti. Pripažįstu, kad kažką praleidau, tačiau dabar vyksta atsigavimo procesas. Šiuo metu yra testuojami daugiau nei 2000 prietaisų. Mes nustatėme visas problemas, netgi tas, apie kurias net nepagalvojome, tačiau mūsų apžvalgininkų dėka, dabar vyksta masinis testavimas.“

„Samsung“ galėjo susidurti su spaudimu iš savo konkurentų, tokių kaip „Xiaomi“ ar „Huawei“, kadangi šios kompanijos taip pat planuoja išleisti lankstomą telefoną. Šiuo metu „Samsung“ gali nesirūpinti dėl „Apple“, kadangi manoma, jog pirmasis lankstomas „iPhone“ nepasirodys bent iki 2020 metų. Vis dėlto „Huawei“ su savo dideliu kiekiu resursų gali imtis rizikos.

Deja, po to, kai keli apžvalgininkai pranešė apie „Galaxy Fold“ problemas, „Huawei“ nusprendė nukelti „Mate X“ pristatymą iki rugsėjo mėnesio. Kompanija pranešė, jog jie toliau testuos prietaisą, kad įsitikintų, jog šis nesusidurs su jokiomis problemomis. Kol kas „Samsung“ mobiliųjų telefonų diviziono vadovas nepasidalino potencialia „Galaxy Fold“ pasirodymo data, tačiau, žinant tai, kad Korėjos gigantai nuodugniai testuoja įrenginius, greitu metu galima tikėtis gerų naujienų.

„Corning“ mėgina sukurti tvirtesnį lankstomą prietaisą, ypatingo stiklo varianto dėka, kuris yra specialiai sukurtas tokiems įrenginiams. Kol kas gamintojai turi pasikliauti plastikiniais ekranais, kurie, deja, yra jautrūs menkiausiems įbrėžimams. Belieka tikėtis, kad per ateinančius metus sulauksime patobulintos telefonų serijos, kuri pakeis vartotojų sąveiką su telefonu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!