Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/68602/laukti-liko-nebedaug-netrukus-i-europa-atkeliaus-ir-xiaomi-mi-9t-pro/spausdinti/

Laukti liko nebedaug – netrukus į Europą atkeliaus ir „Xiaomi Mi 9T Pro“

Publikuota: 2019-06-20 14:36
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kuomet dukterinė „Xiaomi“ kompanija „Redmi“ pristatė naujuosius „Redmi K20“ ir „Redmi K20 Pro“, pastarieji iškart sulaukė didžiulio susidomėjimo ne tik vietinėje rinkoje, tačiau ir Europoje. Būtent tai ir lėmė, jog „Xiaomi“ visai neseniai išleido tą patį modelį ir Europai bei taip buvo pristatytas „Xiaomi Mi 9T“.

Iki šiol nebuvo jokios informacijos ar ir „Redmi K20 Pro“ variantas bus oficialiai pristatytas Europoje. Vis dėlto, visas kalbas išsklaidė „Xiaomi“ vadovas Rusijoje, kuris patvirtino, jog netrukus „Mi 9T Pro“ pasirodys Rusijoje. Tai iš esmės patvirtina, jog pastarasis įrenginys bus prieinamas ne tik Kinijoje, tačiau ir daugumoje kitų regionų.

Laukti liko nebedaug – netrukus į Europą atkeliaus ir „Xiaomi Mi 9T Pro“

Panašią informaciją neseniai patvirtino ir Lenkijos skyriaus vadovas, kuris patikino, jog „Xiaomi Mi 9T Pro“, kuris yra tas pats „K20 Pro“ modelis pritaikytas Europos rinkai, Lenkiją pasieks dar šiemet, tačiau ne anksčiau kaip vasaros pabaiga. Tikėtina, jog Lietuvoje šis išmanusis telefonas pasirodys panašiu laiku kaip ir Lenkijoje.

Primename, kad tiek „Xiaomi Mi 9T”, tiek „Xiaomi Mi 9T Pro” pasižymi identišku dizainu. Galinė dalis pagaminta iš lenkto unikalios tekstūros 3D stiklo, o kone visą priekinę dalį užima ekranas. Dėl itin mažų ekrano rėmelių, išmanusis siūlo vieną didžiausių ekrano/korpuso santykių (angl. Screen-to-body ratio), siekiantį 92%. Abiejų versijų ekrano įstrižainė vienoda – 6,39 colio, nesiskiria ir AMOLED matricos raiška – 2340×1080 pikselių (FullHD+) standartas. Po ekranu atsidūrė ir 7 kartos pirštų antspaudų jutiklis. Vartotojas taip pat turės galimybę įsijungti akis saugantį režimą.

Viena įspūdingiausių šių telefonų savybių – iš viršutinės briaunos pakylanti 20 megapikselių kamera su f/2,0 diafragma, leidusi gamintojui priekinėje dalyje sumontuoti ekraną be jokių iškarpų. Analogišką sprendimą siūlo ir neseniai pristatytas „OnePlus 7 Pro”. Tiek „Mi 9T”, tiek „Mi 9T Pro” galinėje dalyje puikuojasi net 3 kameros jutikliai – net 48MP pagrindinis „Sony IMX586” (K20 turi šiek tiek žemesnės klasės „Sony IMX582”), itin plataus 124,8 laipsnio kampo 13 megapikselių akis bei portreto režimui ir 2 kartų optiniams priartinimui skirtas 8 megapikselių jutiklis.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!