Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/68562/huawei-nukelia-mate-x-pristatyma-iki-rugsejo/spausdinti/

„Huawei“ nukelia „Mate X“ pristatymą iki rugsėjo

Publikuota: 2019-06-18 09:17
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Pasirodė informacija, kad telefono išleidimas atidedamas. „Huawei“ komunikacijos vadovas Vincentas Pangas paskelbė, jog „Mate X“ pristatymas atidedamas trims mėnesiams.

Pastarasis paaiškino, jog pirmasis „Huawei“ sulenkiamas išmanusis telefonas planuojamas pristatyti rugsėjo mėnesį. V. Pangas paneigė ir tai, jog šis atidėjimas kaip nors susijęs su JAV Vyriausybės pritaikytomis sankcijomis. Anot jo, „Huawei“ šiuo metu atlieka sertifikavimo bandymus su keliais operatoriais, o šie bandymai turėtų būti baigti rugpjūčio mėnesį.

„Huawei“ nukelia „Mate X“ pristatymą iki rugsėjo

„Mes nenorime išleisti produkto, kuris sunaikintų mūsų reputaciją“ – tikino komunikacijos vadovas.

V. Pangas taip pat prakalbo ir apie „Hongmeng“ operacinės sistemos panaudojimo „Huawei“ išmaniuose telefonuose, tačiau panašu, jog pastaroji dar nėra paruošti naudojimui ir tam reikės iki devynių mėnesių.

„Mūsų prioritetas, žinoma, yra „Google“ ir „Android“. Mes bendradarbiaujame su jais daugybę metų. Žinoma, jeigu aplinkybės priverstų, tai „Hongmeng“ galėtumėme pradėti naudoti po šešių ar devynių mėnesių“, – atskleidė V. Pangas.

Prieš savaitę buvo pasirodžiusi ir kita informacija apie artėjantį „Mate X“ sulenkiamą telefoną. Internete netruko pasklisti 5G ryšio testo rezultatai, kurie buvo atlikti būtent šiame telefone. Kaip jau rašėme, sulenkiamas išmanusis telefonas pasiekė 1 Gbps spartą parsiųsdamas failus ir 100 Mbps – juos išsiųsdamas.

Primename, jog naujasis „Huawei Mate X“ turės „Kirin 980“ procesorių, kartu su „Balong 5000“ ryšio lustu, kuris skirtas 5G ryšiui palaikyti. Išmanusis turės 8 colių įstrižainės ekraną su 2480×2200 raiška. Sulenkus šį telefoną turėsime 6,6 colių įstrižainės ekraną. Kaip jau minėjome, šis „Huawei“ prietaisas turėtų būti oficialiai išleistas jau šį mėnesį Kinijoje, o vėliau pasieks ir kitus regionus.

Ne ką įspūdingiau nei pats „Huawei Mate X“ atrodo ir jo kaina. Tikimasi, jog šis išmanusis telefonas kainuos net 2299 euro, o tai automatiškai taptų bene pačiu brangiausiu telefonu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!