Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/68553/pristatytas-itin-atsparus-ir-beveik-nepazeidziamas-samsung-galaxy-xcover-4s/spausdinti/

Pristatytas itin atsparus ir beveik nepažeidžiamas „Samsung Galaxy Xcover 4s“

Publikuota: 2019-06-17 18:40
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Išmaniųjų telefonų gamintojas „Samsung“ pristatė naują itin atsparų įrenginį. Italijoje buvo oficialiai paskelbta apie naująjį „Samsung Galaxy Xcover 4s“, kuris turėtų patraukti akį tų, kurie ieško smūgiams ir panašiems dalykams atsparaus išmaniojo.

Pristatytas itin atsparus ir beveik nepažeidžiamas „Samsung Galaxy Xcover 4s“

Niekam ne paslaptis, jog „Galaxy Xcover“ išmanieji telefonai išsiskiria dėl savo patvarumo ir yra nepalyginamai atsparesni įvairiems aplinkos efektams. „Samsung Galaxy Xcover 4s“ išsiskiria JAV kariniu „MIL-STD 810G“ standartu, kuris iš esmės garantuoja didžiulį atsparumą, o taip pat turi IP68 saugumo sertifikatą. Tai reiškia, jog telefonas yra atsparus dulkėms ir vandeniui iki pusantro metro gylio, tačiau ne ilgiau nei 30 minučių.

„Samsung Galaxy Xcover“ turi 5 colių įstrižainės TFT ekraną su HD raiška. Išmanusis telefonas taip pat veikia su „Samsung Exynos 7885“ procesoriumi bei išsiskiria 3 GB operatyviosios (RAM) bei 32 GB vidinės atminties, kurią dar galima praplėsti atminties kortele iki 512 GB. Tokios prietaiso specifikacijos tikriausiai nedaro įspūdžio įprastinių išmaniųjų naudotojams, tačiau tie kas ieško atsparaus įrenginio – tai tikrai dėmesio vertas pasirinkimas.

Išmanusis telefonas nugarėlėje turi kamerą su 16 MPx raiškos vaizdo jutikliu, o jos diafragma siekia f/1.7. Priekinėje dalyje įmontuota kamera su 5 MPx raiškos vaizdo jutikliu. Verta paminėti ir tai, jog išmanusis telefonas turi 2800 mAh talpos bateriją, o viduje telefono įdiegta „Android 9.0 Pie“ operacinės sistemos versija.

Kol kas žinoma tai, jog „Galaxy Xcover 4s“ Italijoje bus galima įsigyti už 299,99 euro, tačiau netrukus šis itin atsparus prietaisas pasirodys ir kitose šalyse, o kaina, tikėtina, jog išliks tokia pati.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!