Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/68539/pranesama-kad-kai-kuriuose-huawei-telefonu-uzrakinimo-ekranuose-atsiranda-reklamos/spausdinti/

Pranešama, kad kai kuriuose „Huawei“ telefonų užrakinimo ekranuose atsiranda reklamos

Publikuota: 2019-06-17 11:14
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Sugedo.lt
Inf. šaltinis: Sugedo.lt

Remiantis „Android Police“ pranešimu, dalis „Huawei“ telefonų savininkų pastebėjo, kad jų prietaisų užrakinimo ekranuose pradėjo atsirasti reklamos.

Vartotojai ėmė skųstis, kad jų telefonų užrakinimo ekranuose atsiranda „Booking.com“ reklamos. „9to5google“ pranešė, kad su šia bėda susidūrė nemaža dalis telefonų ir kad „Huawei“ galimai jas paslėpė telefono „Magazine Unlock“ funkcijoje. Ši funkcija vartotojams leidžia naudoti užrakinimo ekrano nuotraukų kolekciją, kuri pasikeičia kiekvieną kartą, atrakinus telefoną.

Pranešama, kad kai kuriuose „Huawei“ telefonų užrakinimo ekranuose atsiranda reklamos

„Huawei“ savo vokiškoje „Twitter“ paskyroje atsiprašė vieno vartotojo dėl to, kad jam kilo įspūdis, jog kompanija nori kažką reklamuoti ir pasakė, kad vartotojai gali išjungti reklamą ekrane perbraukę į viršų ir nuėję į nustatymus. Šį metodą patvirtino ir keli „Reddit“ vartotojai. Pasak „9to5google“, reklamos taip pat dingsta, jeigu naudojamas paveiksliukas nėra vienas iš numatytų telefono paveiksliukų.

Kad ir kokia būtų priežastis, tokio incidento „Huawei“ reikėtų vengti, ypač, kai kompanija pastaruoju metu susiduria su dideliu spaudimu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!