Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/68460/oppo-i-europa-atgabens-du-naujus-ismaniuosius-reno-z-ir-reno-f/spausdinti/

OPPO į Europą atgabens du naujus išmaniuosius – „Reno Z“ ir „Reno F“

Publikuota: 2019-06-11 10:04
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Praėjusiais metais Kinijos kompanija „Oppo“ turėjo tam tikrų problemų pristatant išmaniuosius telefonus Europos rinkai. Jiems teko keisti dviejų modelių pavadinimus, tačiau šiemet gamintojas neketina kartoti praeities klaidų. Panašu, jog netrukus į Europą atkeliaus vidutinės klasės „Oppo Reno Z“ išmanusis.

OPPO į Europą atgabens du naujus išmaniuosius – „Reno Z“ ir „Reno F“

„Oppo Reno Z“ yra kiek pigesnis „Reno 10x Zoom“ variantas, o labiausiai pastebimas skirtumas, jog jis taip pat turi vandens lašo formos išpjovą. „Reno Z“ modelis pasižymi 6,4 colių įstrižainės AMOLED ekranu. Išmanusis telefonas veikia su „Mediatek Helio P90“ procesoriumi bei turi 6 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB arba 256 GB vidinės atminties.

Šiuo metu šis išmanusis telefonas yra prieinamas tik Kinijos rinkoje ir kainuoja maždaug 325 eurus. Kaip bebūtų, kaina Europoje tikėtina, jog bus kiek didesnė. Spėjama, kad oficiali „Reno Z“ modelio kaina gali siekti maždaug 350 eurų. Tiesa, tai ne vienintelis telefonas, kuris gali atkeliauti iš „Oppo“ stovyklos į Europą.

Pranešama, jog Europą turėtų pasiekti „Oppo Reno F“, tačiau kol kas nėra aišku koks tai galėtų būti įrenginys. Vienų šaltinių teigimu, tai gali būti kiek anksčiau išleistas „Oppo K3“ modelis, tačiau pati kompanija pasižymi tuo, jog itin dažnai leidžia telefonus ir niekas greičiausiai nenustebtų jei tai būtų visiškai naujas prietaisas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!