Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/68421/samsung-jau-dirba-ties-6g-rysio-technologijos-kurimu/spausdinti/

„Samsung“ jau dirba ties 6G ryšio technologijos kūrimu

Publikuota: 2019-06-07 11:07
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Pastarieji metai tapo naujos ryšio technologijos metais, o jie mums žada 5G ryšį. Nors ši technologija, kuri pasižymi gerokai aukštesne sparta nei bet kada anksčiau, dar nėra plačiai naudojama, tačiau jos laukia dauguma. Kai kur šis ryšis jau pradėtas naudoti, o gamintojai jau pristatė ir pirmuosius įrenginius, kurie palaikytų šią ryšio technologiją. Tačiau Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ žiūri dar toliau į ateitį.

„Samsung“ jau dirba ties 6G ryšio technologijos kūrimu

Didžiausias pasaulyje išmaniųjų telefonų gamintojas pradėjo darbus dar naujesnės, 6G ryšio, technologijos kūrimui. Dar antradienį kompanijos atstovai oficialiai patvirtino, jog jau anksčiau suburta telekomunikacijų mokslinių tyrimų komanda plečiasi ir taps tyrimų centru. Šis tyrimų centras taps dalimi „Samsung Research“ kompanijos, kuri dirba su ateities technologijomis.

Pranešama, jog šis „Samsung“ tyrimų centras ne tik dirbs su 6G ryšio technologijos kūrimu, tačiau ir su dirbtiniu intelektu bei robotika. Žinoma, tai nereiškia, jog jau labai greitai galėsime išbandyti dar naujesnę duomenų perdavimo technologiją. Reikėtų nepamiršti to, kad 5G dar yra itin naujas sprendimas, o vien šio sprendimo visuotiniam naudojimui prireiks ne vienerių metų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!