Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/68418/prekyboje-pasirode-standartine-oneplus-7-versija/spausdinti/

Prekyboje pasirodė standartinė „OnePlus 7“ versija

Publikuota: 2019-06-07 07:09
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Ignas Petrikonis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kartu su „OnePlus 7 Pro“ gegužės 14 dieną pristatytas „OnePlus 7“ tik dabar pasirodė prekyboje. Europoje, įskaitant Lietuvą, bazinė 6 GB RAM/128 GB vidinės atminties versija kainuoja 549 eurus, o už daugiau atminties (8/256 GB) turintį modelį prašoma 599 eurų.

Prekyboje pasirodė standartinė „OnePlus 7“ versija

Pernelyg neslepiama, jog toks ilgas delsimas paleisti paprastą septintuką į prekybą buvo skirtas tam, kad kuo didesnis skaičius žmonių įsigytų 160 eurų brangesnį ir daugiau pelno kompanijai atnešantį „OnePlus 7 Pro.“

Kalabant apie patį telefoną, geriausiai jam tiktų apibūdinimas „OnePlus 6T su 2019 metų specifikacijomis.“ Labiausiai dėl to kaltas identiškas praeitų metų modeliui dizainas bei ekranas – pokyčiai palietė tik apratinę dalį. Svarbiausia naujovė yra galingiausias šių metų „Snapdragon 855“ procesorius bei nauja 48 MP kamera nugarėlėje. Be to, vidinė atmintis tapo greitesnio UFS 3.0 standarto. Iš malonių smulkmenų paminėčiau ir stereo garsiakalbių atsiradimą – to pageidavo visa „OnePlus“ naudotojų bendruomenė.

Nuo „OnePlus 7 Pro“ pigesnis modelis skiriasi berėmio, didesnė raiškos, 90 Hz dažnio ekrano ir iš korpuso iškylančios priekinės kameros nebuvimu, 2 vietoje 3 galinių kamerų bei 300 mAh mažesne baterija.

Greičiausiai pagrindinis klausimas, ar tikrai verta rinktis pigesnį modelį, kai „Pro“ versijos kaina didesnė vos 160 eurų. Į šį klausimą turbūt galite atsakyti tik jūs patys.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!