Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/68344/samsung-stabdo-galaxy-s10-serijos-programines-irangos-atnaujinima/spausdinti/

„Samsung“ stabdo „Galaxy S10“ serijos programinės įrangos atnaujinimą

Publikuota: 2019-06-03 17:33
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Žilvinas Degutis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Neseniai rašėme, kad „Samsung“ išleidžia didelį ir svarbų paskutiniųjų „S10“ serijos flagmanų atnaujinimą, tačiau žinios pakrypo ne visai džiugia linkme. Kai kurie vartotojai atsinaujinę savo aparatus pastebėjo klaidas trečiųjų šalių programėlėse, pvz. programėlė „Twitter“ pakibdavo ir padarydavo telefoną nenaudojamu. Kiti susidūrė su pirštų antspaudų skaitytuvo sulėtėjusiu darbu, o kartais ir visišku neveikimu. Sulaukę daugybę neigiamų atsiliepimų „Samsung“ nutraukė gegužės mėnesio atnaujinimo diegimą iki kol neištaisys nesklandumus sukeliančių kodo klaidų.

Minėtas atnaujinimas (XXU1ASE5) turėjo pagerinti kameros nakties ir portretinį režimus, sumažinti triukšmus nuotraukose, tad dabar dar prisidės ir klaidų ištaisymas. Jei dar negavote šio atnaujinimo, neskubėkite, palaukite tinkamos jo versijos, kuri atkeliaus oru, o jei atsinaujinote ir susiduriate su nesklandumais, kreipkitės į artimiausią autorizuotą „Samsung“ servisą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!