Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/68343/zte-siulo-galingiausia-telefona-pasaulyje-nekainuojanti-ne-500-euru/spausdinti/

„ZTE“ siūlo galingiausią telefoną pasaulyje, nekainuojantį nė 500 eurų

Publikuota: 2019-06-03 14:21
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Ignas Petrikonis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Daugelyje pasaulio vietų oficialiai prasidėjo prekyba „ZTE Nubia Red Magic 3“ telefonu. Jei dabar pat pasakytumėt, jog nieko apie jį negirdėjote, nė kiek nenustebčiau. Išmanusis pristatytas beveik prieš mėnesį, bet viskas įvyko taip tyliai, kad žinia apie kinų kompanijos naujieną nepasiekė net ir kai kurių IT žurnalistų ausų. Taigi, siūlome susipažinti.

„ZTE” siūlo galingiausią telefoną pasaulyje, nekainuojantį nė 500 eurų

„ZTE Nubia Red Magic 3“ siūlo turbūt riebiausią specifikacijų rinkinį, kokį tik galite rasti rinkoje. Jį sudaro galingasis „Snapdragon 855“ lustas, net 5000 mAh dydžio akumuliatorius (iki šiol parduodamos tokios talpos išorinės baterijos), kurią įkrausite net 30 W greituoju įkrovimu. Talpos taip pat neturėtų trūkti – siūlomi variantai nuo kukliausio 6 GB operatyviosios ir 128GB vidinės atminties varianto iki net 12GB operatyviosios ir 256 GB vidinės atminties monstro.

Vienintelis mažas dalykas šiame telefone yra kamerų skaičius – gale rasime vieną 48 MP jutiklį (vietoje šiandien įprastų dviejų, o gal ir 3), tiesa, galintį įrašinėti vaizdą net 8k raiška (taip, ten 8, ne 4k), o priekyje – taip pat vienišą 16 MP kamerą. Na, bet kam tos kameros, kai viduje slepiasi tokia jėgainė, ar ne?

Tai ką gi veikti su tiek galios? Gamintojas „ZTE Nubia Red Magic 3“ pozicionuoja kaip žaidimų telefoną. Dėl šios priežasties jo korpuse rasime geimerių mėgstamą RGB apšvietimą ir specialius „Shoulder“ mygtukus, skirtus pagerinti žaidimų patirtį.

Jeigu manėte, jog telefonas apsiribos gražiai popieriuje atrodančiais parametrais, labai stipriai suklydote. Gamintojas vietoje plačiai naudojamo termo vamzdelio įdiegė aušinimą skysčiu ir… Tikrų tikriausią aušinimo feną. Taip, mes vis dar kalbame apie telefoną. Toks sprendimas, kaip ir galima tikėtis, padeda išmaniajam intensyvios žaidimo sesijos metu nevirsti keptuve, nes šilumos išsklaidymą padidina net 500 %.

„ZTE Nubia Red Magic 3“ ekranas taip pat ypatingas. Be didelės 6,65 colio įstrižainės, modernios AMOLED technologijos bei FHD+ raiškos, galima paminėti dar vieną savybę – 90Mhz ekrano atnaujinimo dažnį. Tai reiškia, jog žaidimus bus galima žaisti 90 kadrų per sekunde kokybe, vietoje įprastų 60. Be to, toks atsinaujinimo dažnis sukuria labai sklandų ir malonų naudojimosi įspūdį. Jei dabar svarstote, kur tai girdėjote, pasakysiu, kad neseniai analogiškas dalykas buvo pristatytas „OnePlus 7 Pro“ telefone, kainuojančiame beveik 200 eurų brangiau.

Šiek tiek pasidomėjus „ZTE Nubia Red Magic 3“ išmaniuoju tampa aišku, kodėl jis nesudrebino žiniasklaidos kaip tai padarė jo konkurentai. Šis išmanusis skirtas gana nišinei auditorijai. Kita vertus, didžiulė ir maždaug 3 dienas tarnaujanti baterija, galingiausias lustas su puikiu aušinimu bei kokybiškas ekranas turėtų patikti ir visiškai žaidimais nesidominčiam žmogui. Beje, ar minėjau, jog „ZTE Nubia Red Magic 3“ įsigyti galima už mažiau nei 450 eurų?

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!