Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/68250/samsung-ruosia-pirmaji-pasaulyje-telefona-su-64-mp-kamera/spausdinti/

„Samsung“ ruošia pirmąjį pasaulyje telefoną su 64 MP kamera

Publikuota: 2019-05-28 13:50
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Per pastaruosius keletą metų išmaniųjų telefonų rinka žengė milžiniškus žingsnius į priekį ir vartotojams dabar siūloma visai kitokie telefonai nei keli metai atgal. Šiemet keletas smulkesnių gamintojų pradėjo kameros megapikselių lenktynes ir panašu, jog prie to prisijungs ir Pietų Korėjos milžinė „Samsung“, kuri ketina išleisti atnaujintą „Samsung Galaxy A70s“ modelį.

„Samsung“ ruošia pirmąjį pasaulyje telefoną su 64 MP kamera

Pranešama, jog „Galaxy A70s“ modelis taps pirmuoju pasaulyje išmaniuoju telefonu su net 64 MPx raiškos vaizdo jutikliu. Tokį rekordą turėtų nulemti naujojo „Isocell Bright GW1“ sensoriaus panaudojimas, kurį, beje, sukūrė pati „Samsung“. Naujasis jutiklis palaiko HDR technologiją iki 100 dB, kas leis užfiksuoti gerokai ryškesnes spalvas sulėtintą vaizdą su Full HD raiška bei 480 kadrų per sekundę.

Įdomu ir tai, jog tai kol kas yra visa informacija, kuri yra žinoma apie naująjį „Samsung Galaxy A70s“. Primename, jog šis išmanusis telefonas bus kiek anksčiau pristato „Galaxy A70“ modelio atnaujinimas, todėl iš esmės galima tikėtis labai panašių specifikacijų.

Primename, jog „Galaxy A70“ pasižymi 6,7 colių įstrižainės ekranu bei veikia su „Qualcomm Snapdragon 675“ procesoriumi ir turi 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. Šio įrenginio nugarėlėje taip pat įmontuotos trys kameros, kurias sudaro 32 MPx, 5 MPx ir 8 MPx raiškos vaizdo jutikliai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!