Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/68194/samsung-sukure-periskopini-kameros-moduli-kuris-gali-buti-panaudotas-galaxy-note-10-flagmane/spausdinti/

„Samsung“ sukūrė periskopinį kameros modulį, kuris gali būti panaudotas „Galaxy Note 10“ flagmane

Publikuota: 2019-05-23 19:18
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Žilvinas Degutis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

2019 metai išmaniųjų telefonų rinkoje tapo dar vieni kamerų metai, o daugiausia dėmesio sulaukė priartinimo galimybės. Tokie Kinijos gamintojai kaip OPPO ir „Huawei“ savo gerbėjams pasiūlė išties įspūdingų įrenginių su periskopiniais kamerų moduliais, kurie gali priartinti iki 10 kartų. Panašu, jog prie šių gamintojų prisijungs ir Pietų Korėjos milžinė „Samsung“.

„Samsung“ sukūrė periskopinį kameros modulį, kuris gali būti panaudotas „Galaxy Note 10“ flagmane

Pranešama, jog gamintojas jau yra pasiruošęs pradėti masinę 5x optinio priartinimo modulio gamybą. Įdomu ir tai, jog tokio sprendimo mes nematėme nei viename „Samsung“ išmaniajame telefone. Pranešama, jog kompanijos sukurtas modulis yra vos 5 mm storio. Panašu, jog korėjiečiams pavyko sukurti labai nedidelį komponentą, kuris turėtų nesukelti problemų ieškant kur jį galima būtų įmontuoti telefone.

Kiek anksčiau jau buvo skelbiama, jog „Samsung“ ketina pakeisti kamerų išdėstymą artėjančiame „Samsung Galaxy Note 10“ flagmane, o tai gali nulemti noras įmontuoti būtent šį kameros modulį. Pastaruosius keletą metų Pietų Korėjos milžinė vengė „Galaxy Note“ serijos įrenginiuose naudoti inovatyvius sprendimus, o tai iš esmės lėmė patirta nesėkmė su „Galaxy Note 7“ modeliu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!