Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/68173/kita-menesi-pasirodys-jaunimui-skirtas-naujas-oukitel-telefonas/spausdinti/

Kitą mėnesį pasirodys jaunimui skirtas naujas „Oukitel“ telefonas

Publikuota: 2019-05-22 10:09
Tematika: Telekomunikacijos
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Oukitel“ geriausiai yra žinoma dėl anksčiau pristatytų išmaniųjų telefonų su itin talpiomis baterijomis. Vis dėlto, artimiausiu metu gamintojas ketina pristatyti jaunimui skirtą įrenginį, kuris turėtų išsiskirti stilingu dizainu, itin patraukliomis specifikacijomis.

Kitą mėnesį pasirodys jaunimui skirtas naujas „Oukitel“ telefonas

Pranešama, jog naujasis „Oukitel Y4800“ išmanusis pasižymės 6,3 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiškos ekranu bei vandens lašo formos išpjova, kurioje bus įmontuota asmenukėms skirta kamera. Pastaroji turėtų pasižymėti 16 MPx raiškos vaizdo jutikliu. „Oukitel“ įrenginys nugarėlėje turės dvigubą kameros konfigūraciją su 48 MPx ir 5 MPx raiškos vaizdo jutikliais, o šios kameros galimybės bus patobulintos dirbtinio intelekto (DI) savybėmis.

šmanusis telefonas turėtų veikti su „Mediatek Helio P60“ procesoriumi bei turės 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. Kol kas nėra žinomos detalesnės įrenginio specifikacijos, tačiau tikėtina, kad jo pavadinimas gali sufleruoti baterijos talpą. Jeigu tai pasitvirtintų, tai „Oukitel“ prietaisas veiktų su 4800 mAh talpos baterija.

Skelbiama, jog šio išmaniojo telefono pristatymas turėtų įvykti jau kitą mėnesį, o tuomet ir paaiškės ne tik detalios „Oukitel Y4800“ specifikacijos, tačiau ir jo kaina.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!