Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/68147/samsung-atliko-tam-tikrus-galaxy-fold-dizaino-pakeitimus/spausdinti/

„Samsung“ atliko tam tikrus „Galaxy Fold“ dizaino pakeitimus

Publikuota: 2019-05-20 11:52
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Sugedo.lt
Inf. šaltinis: Sugedo.lt

Anksčiau „Samsung“ mobiliųjų telefonų diviziono viršininkas Dj Koh žurnalistams pranešė, kad kompanija ilgai neužtruks, kol išleis „Galaxy Fold“ po iškilusių problemų.

Remiantis nauju pranešimu iš Pietų Korėjos, kompanija peržiūrėjo telefono techninę įrangą ir šiuo metu planuoja prietaiso pasirodymą. Tai reiškia, kad „Samsung“ nesukūrė visiškai naujo prietaiso, o tik atliko tam tikrus dizaino pakeitimus, kad išvengtų problemų pasikartojimo.

„Samsung“ atliko tam tikrus „Galaxy Fold“ dizaino pakeitimus

„Samsung“ buvo priversti nukelti „Galaxy Fold“ pasirodymą po to, kai keli apžvalgininkai pareiškė nusiskundimus dėl telefono ekrano. Po šio incidento Pietų Korėjos gigantai susigrąžino visus apžvalgai skirtus vienetus vidiniam išnagrinėjimui. Panašu, kad kompanija adresavo visas priežastis, dėl kurių kilo šios problemos.

Remiantis pranešimu, „Samsung“ plastikinį telefono sluoksnį pavertė nepašalinimu. Anksčiau vartotojai manė, kad tai yra ekrano apsauga, kurią galima pašalinti. Manoma, kad plastikinis sluoksnis buvo pakištas po telefono rėmeliais, kad toks nesusipratimas nepasikartotų. Taip pat pranešama, kad „Samsung“ sutrumpino telefono vyrius. Tai turėtų užkirsti kelią išorinių medžiagų patekimui į telefoną.

Industrijos atstovai tikina, kad „Samsung“ jau pradėjo testuoti „Galaxy Fold“ vienetus su Pietų Korėjos mobiliųjų ryšių tiekėjais. Jeigu viskas vyks sklandžiai, telefono pristatymo galime tikėtis jau šį mėnesį. Prietaisas taip pat gali pasirodyti birželį. Tokiu atveju, lankstomas telefonas būtų anonsuotas tą patį mėnesį kaip „Huawei Mate X“.

„Galaxy Fold“ kaina bus nepaprastai didelė ir po iškilusių problemų susidomėjimas naujuoju įrenginiu gali gerokai kristi. Manoma, kad „Samsung“ pagamins daugiau skirtingo dizaino lankstomų telefonų, kuriuos kompanija turėtų testuoti nuodugniau.

Natūralu, kad pirmos kartos lankstomi telefonai nėra tobuli. Kaip įrodė nesėkmingas „Galaxy Fold“ likimas, gamintojams dar reikia įdėti daug pastangų. Vis dėlto bus įdomu pamatyti, ar „Mate X“ nesusidurs su panašiomis patvarumo problemomis.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!