Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/68120/motorola-one-vision-21-9-ekranas-su-23skyle-ir-48-megapikseliu-kamera/spausdinti/

„Motorola One Vision“: 21:9 ekranas su „23skyle“ ir 48 megapikselių kamera

Publikuota: 2019-05-18 09:16
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

Bendrovė „Motorola“ oficialiai pristatė naują išmanųjį telefoną „One Vision“. Tai yra vidutinio lygio modelis, kuris gavo keletą įdomių savybių. Tarp jų – ekranas su nestandartiniu vaizdo santykiu 21:9 ir skyle priekinei kamerai, aštuonių branduolių „Samsung“ procesorius bei pažangi dviguba pagrindinė kamera, kurios skiriamoji geba siekia 48 megapikselius.

„Motorola One Vision“ pasitinka vartotoją ištemptu 6,3 colio ekranu su „Full HD+“ skiriamąja geba ir 21:9 kraštinių santykiu. Dėka šio formato ekranas turėtų rodyti daugiau turinio naršyklėje ir socialiniuose tinkluose. Vietoj tradicinės išpjovos priekiniam fotoaparatui, kurio skiriamoji geba yra 25 MPx, viršutiniame kairiajame kampe buvo sukurta apvali skylutė.

„Motorola One Vision“: 21:9 ekranas su „23skyle“ ir 48 megapikselių kamera

Galinėje dalyje inžinieriai įsitaisė pirštų atspaudų skaitytuvą su „Motorola“ logotipu ir dvigubą pagrindinę kamerą. Pastaroji gavo 48 megapikselių „Samsung“ jutiklį su „Quad-Bayer“ technologija, skirta fotografuoti 12 megapikselių režimu esant nepakankamam apšvietimui, ir papildomu 5 megapikselių gylio jutikliu, suliejančiu foną portreto režime. Nuotraukos kokybės pagerinimui naudojamos dirbtinio intelekto ir specialios nakties režimo funkcijos. Svarbu pažymėti, kad pagrindinėje kameroje yra optinio vaizdo stabilizavimo sistema, skirta kompensuoti rankų drebėjimą.

Rinkdamasi procesorių „Motorola One Vision“ gamintojas netikėtai pirmenybę suteikė „Samsung „Exynos 9609“. Tai yra viduriniosios klasės lustų rinkinys su keturiais našiais „Cortex-A73“ (2,2 GHz) ir tiek pat energiją taupančių „Cortex-A55“ (1,7 GHz) branduolių. RAM yra 4 GB, o 128 GB vidinė atmintį galima išplėsti „microSD“ kortele.

3500 mAh talpos akumuliatorius palaiko firminę 15 vatų greito įkrovimo technologiją „TurboPower“.

„Motorola One Vision“ naudoja „Android Pie“ operacinę sistemą be gamintojo priedų ir yra „Android One“ programos dalis. Tai reiškia, kad per ateinančius trejus metus modelis kiekvieną mėnesį gaus saugumo pataisymus ir du pagrindinius „Android“ atnaujinimus.

Naujiena gali būti mėlynos ir vario spalvos, o jos kaina, priklausomai nuo regiono, svyruos tarp 300 ir 335 Eur.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!