Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/68119/pristatytas-kompaktiskas-ismanusis-telefonas-sony-xperia-ace/spausdinti/

Pristatytas kompaktiškas išmanusis telefonas „Sony Xperia Ace“

Publikuota: 2019-05-17 11:13
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

Japonijos mobiliojo ryšio operatorius „NTT DoCoMo“ pristatė vasaros išmaniųjų telefonų kolekciją. Vienu iš svarbiausių naujų produktų tapo kompaktiškas išmanusis telefonas „Sony Xperia Ace“.

Ankstesniuose pranešimuose jis buvo vadinamas kaip „Xperia XZ4 Compact“, tačiau iš tikrųjų tai nėra supaprastinta flagmano versija. Naujiena yra viduriniosios klasės išmanusis telefonas, pagrįstas ne itin moderniu lustų rinkiniu „Qualcomm Snapdragon 630“, tačiau gali pasigirti vos 5 colių ekranu su 2160×1080 taškų skiriamąja geba (18:9). Gaila, bet dėl plačių ekrano rėmelių korpuso matmenys siekia 140 x 67 x 9,3 mm, t. y., maždaug atitinka šiuolaikinių 6“ išmaniųjų gabaritus.

Pristatytas kompaktiškas išmanusis telefonas „Sony Xperia Ace“

Specialus „Side Sense“ meniu atidaromas paliečiant ekrano kraštus ir suteikia greitą prieigą prie pasirinktų programų ir nustatymų. Ši funkcija pirmą kartą pasirodė „Xperia XZ3“.

Abi „Sony Xperia Ace“ kameros yra viengubos ir pagrįstos gana paprastais „Exmor R“ jutikliais, o ne „Exmor RS“, dažniausiai naudojamuose flagmanuose. Galinės kameros skiriamoji geba yra 12 megapikselių, priekinės – 8 MPx. Pagrindinė kamera gavo optinę stabilizavimo sistemą, o asmenukių modulio fiksavimo kampas siekia 120 laipsnių.

Kitos specifikacijos apima 2700 mAh bateriją, „Android 9.0 Pie“, 4 GB RAM ir 64 GB vidinės atminties, NFC palaikymą, USB tipo C prievadą, maitinimo mygtuke integruotą pirštų atspaudų skaitytuvą ir IP65 / 68 apsaugą nuo drėgmės.

Naujiena bus parduodama Japonijoje, o tarptautinio anonso perspektyvos lieka miglotos. Korpusą galima rinktis iš baltos, juodos ir šviesiai violetinės spalvos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!