Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/68093/pristatyti-oneplus-7-ir-oneplus-7-pro-ismanieji-telefonai/spausdinti/

Pristatyti „OnePlus 7“ ir „OnePlus 7 Pro“ išmanieji telefonai

Publikuota: 2019-05-15 14:43
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Kinijos kompanija „OnePlus“ pristatė naujausius savo išmaniuosius telefonus – „OnePlus 7“ ir „OnePlus 7 Pro“. Dėl pažangiausių techninių specifikacijų ir žemesnės kainos flagmanų žudikais praminti telefonai tikrai gali pasigirti įspūdinga sparta, itin talpia ir greitai įkraunama baterija bei profesionalaus lygio fotografijos galimybėmis, rašoma pranešime spaudai.

Pristatyti „OnePlus 7“ ir „OnePlus 7 Pro“ išmanieji telefonai

„Kokybiškų, aukštos klasės telefonų gamintojo vardą užsitarnavusi „OnePlus“ pasistengė dar sykį nustebinti ir, panašu, jiems tai pavyko. Anksčiau kompanija didžiausią dėmesį skyrė telefono spartai, ne išimtis ir šie metai, be to, šįkart jie įsiklausė į pastabas ir žmonių pageidavimus ir savo telefonus aprūpino itin galingomis vaizdo kameromis. Tai gali padėti pritraukti žmones, kuriems telefonas yra ne tik darbo, pramogų, bet ir gyvenimo įvykių fiksavimo įrankis“, – sako „Telia“ įrangos vadovas Aurelijus Vaičiulionis.

Gamintojas akcentuoja keturis svarbiausius „OnePlus 7 Pro“ išskirtinius bruožus.

Pirma, sparta: ja rūpinasi „Snapdragon 855“ procesorius (aštuoni branduoliai, 7 nm technologija, iki 2,84 GHz taktinis dažnis) ir nuo 6 GB iki 12 GB operatyvinės atminties.

Antra, ryškus ir kokybiškas 6,67 colio įstrižainės, QHD+ raiškos „Fluid AMOLED“ ekranas su 90 Hz atnaujinimo dažniu – šią jo savybę turėtų įvertinti žaidimų mėgėjai. Jame taip pat įmontuotas pirštų atspaudų jutiklis, leidžiantis atrakinti telefoną vos per 0,21 sekundės.

Trečia, triguba galinė kamera su 48 MP raiškos pagrindiniu objektyvu, itin plataus kampo objektyvu ir 3x optinį artimą siūlančiu objektyvu. Ši kamera, be kita ko, gali atpažinti vaizdus ir automatiškai jiems parinkti geriausius nustatymus, o „Nightscape 2.0“ technologija rūpinasi kokybiškais vaizdais tamsoje. Beje, įdomus sprendimas – itin siaurą rėmelį turinčiame telefone nėra ekrano įkirpos (angl. notch), o priekinė 16MP raiškos asmenukių kamera išsitraukia iš paties rėmelio.

Ir ketvirta – didžiulė 4000 mAh talpos baterija, kurią iki 50 proc. galima įkrauti vos per 20 minučių. Be to, pažangios aušinimo sistemos ir „Warp Charge 30“ technologijos derinys pasirūpina, kad krovimo metu telefonas neįkaistų.

Pigesnis „OnePlus 7“ modelis turi kiek mažesnį, 6,4 colio įstrižainės, „Optic AMOLED“ ekraną, jo baterijos talpa siekia 3700 mAh, o nugarėlėje jau ne trys, o du objektyvai (48 MP ir 5 MP raiškos).

Telefonuose veikia „Android 9“ pagrindo „Oxygen OS“ operacinė sistema, jų ekranus saugo „3D Corning Gorilla Glass“ stiklas, įkrovimui ir duomenų perdavimui naudojama USB-C jungtis, jie palaiko dvi SIM korteles, turi „Dolby Atmos“ stereo garsiakalbius ir palaiko 4G ryšį. Kompanija pristatė ir 5G palaikančias versijas, tačiau jomis Lietuvoje nebus prekiaujama.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!