Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/67762/naujausias-lietuviu-zaidimas-sulauke-daugiau-kaip-puses-milijono-zaideju-per-pirmaja-savaite/spausdinti/

Naujausias Lietuvių žaidimas sulaukė daugiau kaip pusės milijono žaidėjų per pirmąją savaitę

Publikuota: 2019-04-17 17:12
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: LRT.lt

Ar esate pagalvoję, kad kompiuterinis žaidimas gali suteikti šeimai ne tik smagių įspūdžių, bet ir saldų patiekalą ant šeimos stalo? Nepaslaptis, kad mobilieji žaidimai yra kiekvieno telefone. Kiekvienas įveiktas lygis žadą prizą, bet jis ir lieka skaitmeniniame pavidale. O kartais norisi šiek tiek daugiau...

„Nordcurrent“ žaidimų studijos dizaineriai suprato, kaip reikia skatinti žaidėjus labiau stengtis, – dovanoti jiems saldžius prizus! Nuo šiol kiekvienas išbandęs naująjį „Bake a Cake, Recipes & Puzzles“ bus maloniai nustebintas savo paties konditeriniais sugebėjimais.

Naujausias lietuvių sukurtas žaidimas visai šeimai / Pranešimo autorių nuotr.
Naujausias lietuvių sukurtas žaidimas visai šeimai / Pranešimo autorių nuotr.

Žaidimo pagrindinė idėja yra su kiekvienu lygiu rinkti tam tikro deserto ingredientus ir, surinkus visus, žaidėjas yra apdovanojamas to skanaus deserto išsamiu, paveikslėliais papildytu receptu.

Jau per pirmąją savaitę „Bake a Cake, Recipes & Puzzles“ žaidimą išbandė virš 500 000 žaidėjų. Be to, žaidimas pateko į Lietuvos „Android“ platformos programėlių top 100.

Daugeliui žaidėjų gerai žinomas žaidimo žanras „Match-3“ įtrauks kiekvieną, nes lygiai turi savo subtilių mechanikų ir staigmenos laukia su kiekvienu žingsniu. Žaidimas taip pat turi savo istoriją apie jaunąją šefę Rachael, kuri skinasi kelią į konditerijos pasaulį. Ji aplanko įvairias šalis, atidaro vis naują saldumynų parduotuvę bei džiugina savo klientus naujais desertais ir žinoma, dalijasi šiais receptais su žaidėjais.

„Nordcurrent“ kompanija tikina, kad šis žaidimas įtrauks visus šeimos narius. Kol vieni šeimos nariai stengsis įveikti kruopščiai apgalvotus žaidimo lygius ir stengsis atrakinti naujų desertų receptus, likę šeimos nariai pakvies juos į virtuvę prisidėti prie jau esamų receptų paruošimų ir net skanavimo!

„Nordcurrent“ kompanijos vadovė Viktorija Trofimova tiki, kad šis naujas žaidimas taps tokiu pat populiariu kaip ir jau gerai žaidimų rinkoje žinomi „Nordcurrent“ studijos sukurti ir išleisti žaidimai: „Cooking Fever“, „Sniper Arena“ bei daug apdovanojimų susižėręs kriminalinis detektyvas „Murder in the Alps“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!