Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/67089/galaxy-s10-pademonstravo-ispudingus-rezultatus-dxomark-kameros-bandymuose/spausdinti/

„Galaxy S10+“ pademonstravo įspūdingus rezultatus „DxOMark“ kameros bandymuose

Publikuota: 2019-02-25 07:02
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Sugedo.lt
Inf. šaltinis: Sugedo.lt

Perkant telefoną, neretai vartotojai atsižvelgia į prietaiso kamerą. „DxOMark“ bandymai parodo tikslius nuotraukų kokybės išmatavimus ir reitingus.

Šie bandymai jau buvo atlikti naujajam „Galaxy S10+“. Telefonas ne tik ženkliai pranoko „Xiaomi Mi 9“, kuris buvo laikomas trečiu geriausiu prietaisu fotografavimui, bet ir vienoje kategorijoje pralenkė „Huawei“ flagmaną. Dar neaišku, ar „Huawei P30 Pro“ pralenks „Galaxy S10+“.

Remiantis „DxOMark“ rezultatais, „Galaxy S10+“ užima aukščiausią poziciją nuotraukų kokybės srityje. Telefonas galinės kameros bandymuose surinko 114 balų. Tiek pat surinko ir „Mate 20 Pro“ bei „P20 Pro“. Vaizdo įrašų kokybės rezultatai tarp šių trijų telefonų taip pat yra panašūs. „Galaxy S10+“ su „Mate 20 Pro“ surinko 97 balus, o „P20 Pro“ pranoko juos abu su 98 balais.

Vis dėlto „Galaxy S10+“ surinko 96 balus priekinės kameros testuose. Šis rezultatas yra ženkliai didesnis už „Mate 20 Pro“ ir „P20 Pro“, kurie surinko 75 ir 72 balus. Panašu, kad dviguba priekinė „Galaxy S10+“ kamera pasiteisino. Viską apibendrinus, galima padaryti išvadą, jog šiuo metu rinkoje „Galaxy S10+“ yra geriausias telefonas fotografijai.

„Galaxy S10+“ pademonstravo įspūdingus rezultatus „DxOMark“ kameros bandymuose

„Galaxy S10+“ priekinė kamera sulaukė pagyrų dėl aštresnės nuotraukų kokybės ir spalvų perteikimo. Vis dėlto dėl kameros siauro lauko gylio, grupinėse nuotraukose veidai atrodo sušvelninti. Taip pat priekinės kameros nuotraukos praranda šiek tiek detalių esant mažam apšvietimui. Galinės kameros sulaukė pagyrų dėl gero spalvų perteikimo ir tikslaus baltos spalvos balansavimo.

„DxOMark“ dar netestavo kai kurių svarbių „Galaxy S10+“ funkcijų, tokių kaip HDR10+ filmavimo, todėl dar nėra aišku, ar telefonas sugebės pasipriešinti konkurentams ir šiuose bandymuose. Bus įdomu pamatyti, kaip „Huawei P30 Pro“ konkuruos su „Galaxy S10+“ po telefono pristatymo, kuris vyks kitą mėnesį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!