Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/66502/netrukus-gali-pasirodyti-antros-kartos-pocophone-ismanusis/spausdinti/

Netrukus gali pasirodyti antros kartos „Pocophone“ išmanusis

Publikuota: 2019-01-08 14:22
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Praėjusių metų rugpjūtį Kinijos kompanija „Xiaomi“ įsteigė dukterinę įmonę „Pocophone“, kuri pristatė itin didelio susidomėjimo sulaukusį išmanųjį telefoną. Aukštos klasės specifikacijomis pasižymintis „Pocophone F1“ pasižymi itin žema kaina, o tai lėmė beprotišką jo populiarumą. Ir panašu, jog gamintojas ketina pratęsti šią telefonų seriją ir jau dirba prie antros kartos modelio.

Netrukus gali pasirodyti antros kartos „Pocophone“ išmanusis

„Geekbench“ platformoje pastebėtas galimai naujasis „Pocophone F2“ veikia su „Qualcomm Snapdragon 845“ procesoriumi bei turi 6 GB operatyviosios (RAM) atminties. Įdomu tai, jog analogiškas specifikacijas turėjo ir pirmasis „Pocophone“ išmanusis telefonas. Tiesa, antros kartos modelis bent jau testuose užfiksuotas su „Android 9.0 Pie“ operacinės sistemos versija.

Bene įdomiausia detalė, kuri paaiškėjo yra tai, jog „Pocophone F2“ pasirodė kiek prasčiau nei savo pirmtakas. Vieno branduolio testuose šis įrenginys surinko 2321, o kelių branduolių testų metu rinko 7564 taškus. Tokie rezultatai yra kiek prastesni nei praėjusiais metais pristatyto „Pocophone F1“. Deja, tačiau kol kas nėra žinoma daugiau informacijos apie šį išmanųjį telefoną.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!