Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/66480/huawei-pristate-antraji-android-go-ismanuji-telefona/spausdinti/

„Huawei“ pristatė antrąjį „Android Go“ išmanųjį telefoną

Publikuota: 2019-01-04 11:12
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Praėjusių metų pradžioje Kinijos milžinė „Huawei“ pristatė pirmąjį savo „Android Go“ išmanųjį telefoną. Gamintojas nusprendė panašiai pradėtas ir naujuosius 2019 metus ir visai neseniai paskelbė apie antrąjį biudžetinių įrenginių projekto įrenginį. Su supaprastinta „Android“ operacine sistema veiks naujasis „Huawei Y5 Lite“ išmanusis telefonas.

Kaip ir galima tikėtis iš „Android Go“ išmaniojo – „Huawei Y5 Lite“ nepasižymi galingomis specifikacijomis ar išskirtiniu dizainu. Jame nerasime dviejų kamerų nugarėlėje ar pirštų atspaudų jutiklio. Įrenginys turi 5,45 colių įstrižainės ekraną su HD raiška.

„Huawei“ pristatė antrąjį „Android Go“ išmanųjį telefoną

Žvelgiant į kitas specifikacijas – „Huawei Y5 Lite“ veikia su „MediaTek MT6739“ procesoriumi bei turi 1 GB operatyviosios (RAM) bei 16 GB vidinės atminties, kurią galima praplėsti atminties kortele iki 256 GB. „Android Go“ projektui priskirto išmaniojo telefono veikimą palaikys 3020 mAh talpos bateriją.

Kaip jau minėjome, „Huawei Y5 Lite“ nugarėlėje turės tik vieną kamerą, kurią sudarys 8 MPx raiškos vaizdo jutiklis su F/2.0 diafragma. Priekinėje dalyje rasime 5 MPx kamerą, kuri skirta asmenukėms. Šį biudžetinį išmanųjį telefoną bus galima įsigyti juodos arba mėlynos spalvos, o įdomu ir tai, jog nuo to priklausys ir įrenginio kainą.

Pranešama, kad juodos spalvos modelis kainuos 104 JAV dolerius, o mėlynas – 118 JAV dolerių. Tiesa, šiuo metu „Huawei Y5 Lite“ bus parduodamas tik kai kuriose Azijos šalyse, o informacija apie galimybę jį įsigyti kituose žemynuose – kol kas neskelbiama.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!