Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/66395/naujasis-xiaomi-redmi-pro-2-gali-tureti-48-mpx-raiskos-kamera/spausdinti/

Naujasis „Xiaomi Redmi Pro 2“ gali turėti 48 MPx raiškos kamerą

Publikuota: 2018-12-22 13:17
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Beveik prieš mėnesį pasigirdo pirmosios kalbos apie Kinijos kompanijos „Xiaomi“ planus išleisti išmanųjį telefoną, kuris būtų skirtas fotografijai ir turėtų net 48 MPx raiškos vaizdo kamerą. Metams artėjant link pabaigos – pradeda aiškėti koks tai galėtų būti įrenginys ir kokiomis specifikacijomis jis veikiausiai pasižymės.

Internete pasklido informacija, jog „Xiaomi“ planuojamas kamerafonas turėtų būti žinomas kaip „Redmi Pro 2“, o tai patvirtina ir Kinijos socialiniame tinkle „Weibo“ pasirodžiusios nuotraukos. Kaip galime matyti, išmanusis telefonas turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 675“ procesoriumi. Nors oficialiai nepatvirtinta, tačiau tikėtina, jog tai bus tas pats įrenginys apie kurį dar mėnesio pradžioje užsiminė kompanijos prezidentas Lin Binas.

Naujasis „Xiaomi Redmi Pro 2“ gali turėti 48 MPx raiškos kamerą

„Xiaomi Redmi Pro 2“ turėtų būti prieš keletą metų pristatyto „Redmi Pro“ modelio atnaujinimas. Primename, jog tada įrenginys pasižymėjo 5,5 colių įstrižainės ekranu ir veikė su „MediaTek“ gamintais procesoriais. Taigi, labai tikėtina, jog antros kartos modelis bus gerokai galingesnis, o pagrindiniu jo akcentu taps nugarėlėje įmontuota kamera su 48 MPx raiškos vaizdo jutikliu.

Kol kas nėra žinoma kada bus pristatytas naujasis „Redmi Pro 2“ modelis, tačiau tikėtina, jog tai gali įvykti dar šiemet, nes „Xiaomi“ planuoja surengti spaudos konferenciją gruodžio 25 dieną.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!