Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/66311/asus-ketina-specializuotis-itin-galingu-telefonu-kurime/spausdinti/

„Asus“ ketina specializuotis itin galingų telefonų kūrime

Publikuota: 2018-12-17 13:32
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Taivano kompanija „Asus“ ketina keisti savo išmaniųjų telefonų profilį. Nors gamintojas visai neseniai pristatė naująjį „Asus ZenFone Max Pro M2“, o internete vis daugėja gandų apie šeštos kartos „ZenFone“ įrenginį, tačiau panašu, jog įmonė orientuosis į telefonus žaidimų mėgėjams.

Kompanijos vadovai pastaruoju metu nevengė eksperimentų ir pristatė labai specifinius išmaniuosius, tokius kaip „ZenFone AR“, „ZenFone Zoom“ ar „PadFone“ serija. Visi šie įrenginiai buvo savotiškas gamintojo eksperimentas ir iš esmės skirti tik tam tikram vartotojų ratui.

„Asus“ ketina specializuotis itin galingų telefonų kūrime

Pasirodė pranešimų, jog vienas sėkmingiausių gamintojo eksperimentų yra laikomas „Asus ROG“ išmanusis telefonas, kuris skirtas žaidimų mėgėjams. Pastarasis įrenginys tapo bene įdomiausiu 2018 metais pristatytu telefonu. Anot pranešimų, „Asus“ vadovai nusprendė plėsti tokio tipo įrenginių seriją. Negana to, įvyko tam tikrų pokyčių ir kompanijos viduje.

Taivaniečių kompaniją po beveik 11 metų darbo paliko generalinis direktorius Jerry Shen. Kaip teigia „Asus“ pirmininkas Jonney Shih, išmaniųjų telefonų rinka yra tarsi „kruvinas mūšio laukas“, kur norint konkuruoti – reikia būti gerai pasiruošus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!