Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/66310/ulefone-ketina-pristatyti-pirmaji-itin-atsparu-5g-telefona/spausdinti/

„Ulefone“ ketina pristatyti pirmąjį itin atsparų 5G telefoną

Publikuota: 2018-12-17 11:15
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Niekam ne paslaptis, jog nenumaldomai artėjant 2019 metams, bene aktualiausia tema, kuri liečia ir išmaniuosius telefonus – 5G duomenų ryšys. Gandai apie įrenginius, kurie galimai palaikys šią ryšio technologiją sklando jau senokai, o dabar pasirodė informacija ir apie galimai pirmąjį itin atsparų išmanųjį telefoną, kuris taip pat palaikys šią technologiją.

Kinijos gamintojas „Ulefone“ ketina pristatyti „Ulefone Armor 6“ telefoną, kuris turėtų tapti pirmuoju itin atspariu išmaniuoju telefonu, palaikančiu 5G ryšio technologiją.

Skelbiama, jog naujasis „Ulefone Armor 6“ naudos specialų „M70“ ryšio lustą, kurį kompanija „MediaTek“ pristatė gruodžio 6 dieną. Pastarasis lustas yra skirtas būtent 5G duomenų ryšiui palaikyti. Išmanusis telefonas taip pat turės „Helio P60“ procesorių su 6 GB operatyviosios ir 128 GB vidinės atminties.

„Ulefone“ ketina pristatyti pirmąjį itin atsparų 5G telefoną

6,2 colių įstrižainės ekranu pasižymėsiantis „Armor 6“ modelis taip pat turės dvigubą kamerą nugarėlėje, kurią sudarys 21 MPx ir 13 MPx raiškos vaizdo jutikliai. Priekinėje dalyje bus įmontuota kamera su 13 MPx raiškos jutikliu asmenukėms. Pranešama, jog telefono veikimą palaikys 5000 mAh talpos baterija.

Kol kas nėra žinoma tiksli įrenginio pasirodymo data, tačiau tikėtina, jog iš pradžių bus pristatytas tik 4G modelis. Pastarojo išleidimas numatomas sausio mėnesį. Tikėtina, jog 5G ryšį palaikantis modelis bus pristatytas antrojo 2019 metų ketvirčio metu, o prie jo išleidimo turėtų prisidėti ir didžiausias Kinijos ryšio operatorius „China Mobile“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!