Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/66224/netrukus-bus-pristatytas-vivo-ismanusis-su-dviem-ekranais/spausdinti/

Netrukus bus pristatytas „Vivo“ išmanusis su dviem ekranais

Publikuota: 2018-12-10 09:34
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Vivo“ šiemet garsiai nuskambėjo, kuomet pristatė išmanųjį telefoną „Vivo Nex“, o visai neseniai paaiškėjo, jog gamintojas ketina pristatyti ir atnaujintą šio modelio versiją. Pranešama, kad gruodžio 11 dieną turėtų būti pristatytas dviem ekranais pasižymintis „Vivo Nex 2“.

Visai neseniai, kompanijos vice prezidentas Alexas Fengas pasidalino išmaniojo telefono nuotraukomis, su prierašu „evoliucija prasideda… NEX taps dar galingesniu“. Kaip galima matyti iš nuotraukų, gamintojas dar labiau sumažino ekrano rėmelius ir vietoj to, jog naudoti ekrano išpjovą ar kitą sprendimą priekinėms kameroms – viską įmontavo nugarėlėje.

Priekinėje dalyje bus įmontuotas didžiulis ir beveik berėmis ekranas, o nugarėlėje rasime tradicinį 16:9 formato ekraną su pakankamai dideliais rėmeliais bei „Vivo“ logotipu apačioje. Įdomu tai, jog virš ekrano bus įmontuotas trys kameros su LED blykste. Verta paminėti ir tai, jog nugarėlėje esančios kameros bus naudojamos ir asmenukėms užfiksuoti.

Kol kas daugiau informacijos apie naująjį „Vivo Nex 2“ nėra skelbiama, tačiau iki oficialaus jo pristatymo liko jau visai nedaug. Primename, kad išmanusis telefonas bus pristatytas gruodžio 11 dieną.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!