Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/66174/ismaniuju-telefonu-gamintojai-greitai-pazers-modeliu-su-skyletais-ekranais/spausdinti/

Išmaniųjų telefonų gamintojai greitai pažers modelių su skylėtais ekranais

Publikuota: 2018-12-06 09:36
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

Trys kompanijos jau patvirtino, kad gruodžio mėnesį pristatys išmaniuosius telefonus, kuriuose ekrano išpjova, skirta asmenukių fotoaparatui, bus sumažinta iki mažo apskritimo. „Samsung Galaxy A8s“ bus pristatytas gruodžio 10 d. Naujieną gamintojas vadina ateitimi ir pirmuoju įrenginiu su apvalia išpjova ekrane.

Remiantis neoficialias šaltiniais teigiama, kad šis išmanusis turėtų gauti SoC „Snapdragon 710“, 6 GB RAM, 128 GB pastovios atminties ir 3400 mAh talpos akumuliatorių. Pranešama, kad „Galaxy A8s“ bus aprūpintas kinų BOE sukurtu 6,39 colių „Infinity-O“ ekranu, 24 megapikselių asmenukių moduliu ir galinių kamerų trio su 24, 10 ir 5 megapikselių jutikliais. Išmanusis neturės 3,5 mm garso lizdo.

„Huawei“ savo ruožtu oficialiai pranešė, kad gruodžio 17 d. ketina surengti pristatymą, socialiniuose tinkluose išplatindama atitinkamą reklaminį kvietimą. Spaudos renginio pagrindinis akcentas bus naujas išmanusis telefonas „Huawei Nova 4“, o jo paveikslėlis patvirtino, kad priekinė kamera bus įtaisyta apvalioje iškirptėje. Kaip ir tikėtasi, jis bus ne centre, o viršutiniame kairiajame ekrano kampe.

Tačiau šiandien gigantų planus netikėtai sujaukė „scenoje“ pasirodžiusi „Lenovo“ ir pareiškusi, kad jie pirmieji pristatys išmanųjį telefoną su „skylėtu“ ekranu. Gamintojas paskelbė „Lenovo Z5s“ premjeros datą – naujiena bus išleista gruodžio 6 d. Deja, šiuo metu nėra daug informacijos apie šį išmanųjį telefoną. Žinoma, kad „Lenovo Z5“ turi 6,3 colio ekraną, 3210 mAh įkraunamą bateriją ir tris objektyvus galiniame skydelyje, o galinio dangtelio dizainas labai panašus „Huawei P20 Pro“. Sklando gandai, kad išmaniojo telefono techninės įrangos pagrindu taps platforma „Snapdragon 660“, 670 arba 675.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!