Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/66130/vasario-menesi-oppo-ketina-pristatyti-sulenkiama-telefona/spausdinti/

Vasario mėnesį OPPO ketina pristatyti sulenkiamą telefoną

Publikuota: 2018-12-03 21:04
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Išmanieji telefonai tobulėja kasmet, o dabar jau tampa aišku kas taps didžiausia mada kitais metais. Visai neseniai Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ pademonstravo savo pirmąjį sulenkiamą išmanųjį telefoną, kuris oficialiai bus pristatytas vasario mėnesį. Netrukus po to pasirodė ir kitų kompanijų nuogirdos, jog ketinama išleisti panašaus principo įrenginius.

Neseniai pasirodė informacija ir apie Kinijos kompaniją OPPO, kuri taip pat ketina pristatyti sulenkiamą išmanųjį telefoną, kuris turėtų būti pristatytas kitų metų vasario pabaigoje vykstančioje „Mobile World Congress 2019“ parodoje Barselonoje. Per pastaruosius metus šis gamintojas užregistravo ne vieną naują patentą, kuris susijęs su sulenkiamu ekranu, o įdomiausia tai, jog kai kurie iš patentų atskleidžia tai, kad ekranas gali būti sulenkiamas net tris kartus.

Nors kol kas nėra žinoma iš esmės jokių detalių apie šį OPPO išmanųjį telefoną, tačiau net neabejojama, jog vasario mėnesį bus pristatytas tik galimo modelio prototipas, o galutinės versijos dar gali tekti palaukti kiek ilgiau. Ši Kinijos kompanija prisijungė prie dar keleto gamintojų, kurie mato sulenkiamus telefonus kaip naujausią madą. Kiek anksčiau apie planus išleisti tokį įrenginį skelbė „Huawei“, „Lenovo“, „Xiaomi“ ir mūsų jau minėtoji „Samsung“.

Ir nors kasdien girdime vis daugiau gandų apie sulenkiamus išmaniuosius telefonus, tačiau jų ateitis šiai dienai yra itin miglota. Net ir didžiausius naujausių technologijų gerbėjus tokio tipo įrenginiai gali atbaidyti dėl prognozuojamos itin aukštos kainos.

Vasario mėnesį OPPO ketina pristatyti sulenkiamą telefoną
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!