Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/66069/dalis-bites-klientu-prancuzijoje-negali-naudotis-mobiliojo-rysio-paslaugomis/spausdinti/

Dalis „Bitės“ klientų Prancūzijoje negali naudotis mobiliojo ryšio paslaugomis (papildyta)

Publikuota: 2018-11-28 12:42
Tematika: Telekomunikacijos
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Dalis šiuo metu Prancūzijoje esančių „Bitės“ klientų dėl gedimo šios šalies operatorių tinkluose nuo antradienio popietės negali naudotis mobiliojo ryšio paslaugomis. Keli tūkstančiai Prancūzijoje esančių klientų negali skambinti bei priimti skambučių, rašyti SMS žinučių, naudotis internetu bei duomenų perdavimo paslaugomis.

„Bitė“ visiems nepatogumus Prancūzijoje patyrusiems klientams skirs kompensacijas. Informaciją apie kompensacijas klientai gaus netrukus po to, kai bus pašalinti ryšio sutrikimai.

Sutrikimus lėmė gedimas tarptautinį ryšį užtikrinančių „Bitės“ partnerių tinkluose. „Bitės“ specialistai nuo vakar aktyviai bendradarbiauja su partneriais Prancūzijoje, siekiant nustatyti gedimo priežastis ir operatyviai jas pašalinti.

„Atsiprašome klientų dėl patiriamų nepatogumų. Įprastą paslaugų teikimą tikimės atnaujinti artimiausiu metu. Iki to laiko klientams, norintiems susisiekti su artimaisiais, rekomenduojame prisijungti prie Wifi ryšio tinklo ir skambinti naudojantis „Messenger“, „Viber“, „WhatsApp“ bei kitomis programėlėms. Kita alternatyva – įsigyti vieno iš Prancūzijos operatoriaus išankstinio mokėjimo SIM kortelę ir tokiu būdu toliau skambinti bei naršyti internete“, – sako Antanas Bubnelis, bendrovės „Bitė Lietuva“ Korporatyvinių reikalų ir ryšių su visuomene vadovas.

Papildyta:

Prancūzijoje šiuo metu keliaujantys „Bitės“ klientai vėl gali naudotis visomis mobiliojo ryšio paslaugomis šioje šalyje. „Bitės“ specialistai kartu su partneriais trečiadienį maždaug 15 valandą atkūrė tarptautinį pokalbių bei duomenų srautą ir visos paslaugos Prancūzijoje buvo pradėtos teikti kaip įprastai.

Dėl gedimo Prancūzijos operatorių tinkluose dalis „Bitės“ klientų nuo antradienio popietės negalėjo skambinti bei priimti skambučių, rašyti SMS žinučių, naudotis internetu bei duomenų perdavimo paslaugomis.

„Atsiprašome klientų dėl patirtų nepatogumų. Visiems nepatogumus Prancūzijoje patyrusiems klientams skirsime kompensacijas. Informacija apie tai juos pasieks jau artimiausiu metu“, – sako Antanas Bubnelis, bendrovės „Bitė Lietuva“ Korporatyvinių reikalų ir ryšių su visuomene vadovas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!