Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/65970/pasirode-galimos-google-pixel-3-lite-nuotraukos-ir-specifikacijos/spausdinti/

Pasirodė galimos „Google Pixel 3 Lite“ nuotraukos ir specifikacijos

Publikuota: 2018-11-21 07:17
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Spalio mėnesį „Google“ pristatė savo trečios kartos „Pixel“ išmaniuosius telefonus, o lapkričio mėnesį prasidėjo aktyvi jų prekyba. Tačiau jau kuris laikas netyla kalbos apie galimą vidutinės klasės „Google“ telefoną, o visai neseniai internete pasirodė ir galimos „Google Pixel 3 Lite“ įrenginio nuotraukos.

Pranešama, kad „Pixel 3 Lite“ turėtų pasižymėti 5,56 colių įstrižainės ekranu ir, kaip galima matyti nuotraukose, šis modelis neturės ekrano išpjovos. Išmanusis telefonas turėtų būti pagamintas su „Qualcomm Snapdragon 670“ procesoriumi bei 4 GB operatyviosios (RAM) ir 32 GB vidinės atminties.

Kaip ir kiti „Google Pixel“ telefonai, taip ir šis, nugarėlėje turės vieną kamerą nugarėlėje su 12 MPx raiškos vaizdo jutikliu. Priekinėje dalyje turėtų būti įmontuota kamera su 8 MPx jutikliu. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 2915 mAh talpos baterija. Įdomu ir tai, jog šis modelis turės ir 3,5 mm ausinių lizdą, tačiau gamintojas ir toliau neketina pasiūlyti vartotojams atminties kortelių palaikymo.

Pasirodė galimos „Google Pixel 3 Lite“ nuotraukos ir specifikacijos

Kaip bebūtų, pasirodžiusi informacija apie šį vidutinės klasės „Google“ išmanųjį telefoną gali ir nevirsti realybe. Internete sklinda neoficialios kalbos, jog kompanija tokiu būdu siekia išsiaiškinti koks būtų poreikis tokios „Pixel“ serijos telefonų. Vis dėlto tokios kalbos yra gandų lygyje, o daugiau informacijos gali paaiškėti dar šiemet.

Pasirodė galimos „Google Pixel 3 Lite“ nuotraukos ir specifikacijos
Pasirodė galimos „Google Pixel 3 Lite“ nuotraukos ir specifikacijos
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!