Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/65909/vivo-pristate-x21s-modeli-su-laso-formos-ekrano-ispjova/spausdinti/

„Vivo“ pristatė „X21s“ modelį su lašo formos ekrano išpjova

Publikuota: 2018-11-15 21:14
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Vivo“ šiemet pristatė jau ne vieną išmanųjį telefoną, kuris pasižymi pirštų atspaudų jutikliu ekrane. Kiek anksčiau gamintojas išleido „Vivo X21“ įrenginį, o dabar pristatė ir jo atnaujintą versiją, kuri bus žinoma „Vivo X21s“ pavadinimu.

Didžiausi pasikeitimai įvyko ekrano dalyje. Gamintojas sumažino ekrano išpjovą, kuri dabar primena vandens lašą, o joje įmontuota tik priekinė kamera. Taip pat nežymiai padidėjo ir ekrano įstrižainė – nuo 6,28 iki 6,41 colių. „Vivo X21s“ naudoja „Super AMOLED“ technologijos ekraną su Full HD+ raiška.

„Vivo“ pristatė „X21s“ modelį su lašo formos ekrano išpjova

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 660“ procesoriumi bei turės 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, kurią dar bus galima praplėsti atminties kortele. Telefono nugarėlėje rasime dvigubą kamerą, kurią sudarys 12 MPx raiškos pagrindinis bei 5 MPx raiškos jutiklis, kuris skirtas „bokeh“ efektui sukurti. Nugarėlėje esančios kameros veiks kartu su dirbtiniu intelektu (DI), kas leis pasiekti geresnius rezultatus fotografuojant. Priekinėje dalyje bus įmontuotas 24 MPx raiškos vaizdo jutiklis.

Pranešama, kad naujasis „Vivo X21s“ veiks su „Android 8.1 Oreo“ operacinės sistemos versija, o ji bus kiek patobulinta pasitelkiant „FunTouch 4.5“ vartotojo sąsają. Išmanųjį telefoną energija aprūpins 3400 mAh talpos baterija. Gamintojas skelbia, jog naująjį „Vivo X21s“ bus galima įsigyti už maždaug 360 JAV dolerių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!