Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/65789/nokia-9-gali-tureti-net-5-kameras-nugareleje/spausdinti/

„Nokia 9“ gali turėti net 5 kameras nugarėlėje

Publikuota: 2018-11-07 16:16
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

2018 metai artėja link pabaigos, o išmaniųjų telefonų gamintojai jau pristatė tikriausiai visus galingiausius savo įrenginius. Kaip ir įprasta, vieniems metams artėjant prie pabaigos, pasirodo vis daugiau informacijos apie telefonus, kurie bus pristatyti kitąmet.

Kuomet tokios kompanijos kaip „Samsung“, LG, „Huawei“ ar net „Xiaomi“ kuria savo planus apie sulenkiamais ekranais pasižyminčius telefonus, „HMD Global“ greičiausiai dirba ties naujuoju savo flagmanu, kuris bus pristatytas kitų metų pradžioje.

Kiek anksčiau buvo aptikta informacija apie kompanijos išmanųjį telefoną „Nokia Pureview 9“, tačiau dabar aiškėja, jog šis įrenginys turėtų būti žinomas „Nokia 9 PureView“ pavadinimu. Vaizdo klipe matomi prietaiso vaizdai, žinoma, gali skirtis nuo to kaip visa tai atrodys realybėje, tačiau bene įdomiausia dalis – nugarėlė. Pasirodžiusiame klipe matome, jog telefono nugarėlėje įmontuotos net penkios kameros.

Tikriausiai nesunku būtų nuspėti, jog pagrindinis gamintojo akcentas kuriant šį išmanųjį telefoną bus mobilioji fotografija. Dėmesį atkreipti galima ir į tai, kad nei nugarėlėje nei priekinėje dalyje nerasime pirštų atspaudų jutiklio, todėl labai tikėtina, jog jis bus įmontuotas ekrane. Deja, tačiau kol kas apie šį flagmaną nėra žinoma jokios oficialios informacijos, o tai reiškia, kad nėra žinomos nei galimos specifikacijos nei galimos kamerų savybės.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!