Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/65757/samsung-galaxy-s10-atsisakys-raineliu-skaitytuvo-ir-naudos-didesni-ekrana/spausdinti/

„Samsung Galaxy S10“ atsisakys rainelių skaitytuvo ir naudos didesnį ekraną

Publikuota: 2018-11-05 15:14
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Sugedo.lt
Inf. šaltinis: Sugedo.lt

Jau anksčiau buvo pranešta, kad „Galaxy S10“ atsisakys rainelių skaitytuvo. Tokia pati informacija pasirodė dar kartą. Dauguma apžvalgininkų ir kritikų mano, kad akių rainelių skaitytuvas yra gana lėtas telefono atrakinimo metodas.

Su pirštų antspaudų skaitytuvu tą patį galima padaryti per kelias milisekundes. Akivaizdu, kad „Samsung“ ieškos naujo būdo, su kuriuo vartotojai galės atrakinti savo prietaisus.

„Samsung Galaxy S10“ atsisakys rainelių skaitytuvo ir naudos didesnį ekraną

Nė vienas „Galaxy S10“ modelis neturės rainelių skaitytuvo, o pigiausiasis naudos ekrane įmontuotą optinį pirštų antspaudų skaitytuvą. Ekrane įmontuotas optinis pirštų antspaudų skaitytuvas bus nebrangus sprendimas pigiausiam „Galaxy S10“ modeliui. Išlaidos flagmanui nebus tokios didelės ir jis galės konkuruoti su „iPhone XR“. Manoma, kad brangesni modeliai naudos ekrane įmontuotus „Qualcomm“ ultragarsinius jutiklius. Nors šie jutikliai yra brangesni, jie turi savų privalumų. Vis dėlto, siekdami išvengti kylančių išlaidų iš kitų gamintojų, „Samsung“ gali panaudoti savo gamybos jutiklius brangesniuose modeliuose, tačiau tai paaiškės ateityje.

Rainelių skaitytuvo pašalinimas gali reikšti, kad „Samsung“ galės padidinti „Galaxy S10“ serijos telefonų ekranus. Tai nebūtinai reiškia, kad Korėjos gigantai naudos priekinę išpjovą. Yra galimybė, kad kompanija naudos 3D veido atpažinimo sistemą, kurią naudojo „Huawei“, bet vėlgi, ši informacija bus tikslesnė ateityje.

Dar nėra patvirtinimo, kad nebus naudojamas 3,5 mm ausinių lizdas. „Samsung“ gali jo atsisakyti, kad liktų vietos geresniems komponentams, tačiau nebūtų staigmena, jei pasirodysianti „Galaxy S10“ serija išlaikys ausinių lizdą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!