Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/65722/nubia-pradejo-anonsuoti-antros-kartos-red-magic-flagmana/spausdinti/

„Nubia“ pradėjo anonsuoti antros kartos „Red Magic“ flagmaną

Publikuota: 2018-11-02 07:12
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Išmaniųjų telefonų gamintojas „Nubia“ ketina pristatyti antros kartos „Nubia Red Magic“ įrenginį, kuris yra skirtas žaidimų mėgėjams. Kompanija tikisi sudaryti konkurenciją tokiems telefonams kaip „Asus ROG“, „Xiaomi Black Shark Halo“ ar „Razer Phone 2“. Visai neseniai buvo išplatintas ir naująjį telefoną anonsuojantis plakatas su milžinišku robotu.

Nors kol kas nėra skelbiama jokios informacijos apie naująjį „Nubia Red Magic 2“, tačiau net neabejojama, kad šis flagmanas veiks su „Qualcomm Snapdragon 845“ procesoriumi. Tikėtina, jog telefonas taip pat pasižymės 6 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška, o taip pat turės 8 GB operatyviosios ir 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Spėjama, jog naujasis „Nubia“ įrenginys kainuos tarp 360 ir 430 JAV dolerių.

Primename, jog visai neseniai buvo išleistas antros kartos „Razer Phone“ išmanusis telefonas, o viena didžiausių Kinijos kompanijų po kelių dienų paruošė ir savo atsakymą bei pristatė „Black Shark Halo“ telefoną, žaidimų mėgėjams.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!