Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/65719/pirmaji-savaitgali-parduota-9-mln-vienetu-iphone-xr-telefonu/spausdinti/

Pirmąjį savaitgalį parduota 9 mln. vienetų „iPhone XR“ telefonų

Publikuota: 2018-11-01 08:31
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Visai neseniai prasidėjus pigiausio iš trijų šiemet pristatytų „Apple“ išmaniųjų telefonų prekybai, pasirodė informacija ir apie jo pardavimus. Dar visai neseniai analitikai skelbė, jog „iPhone XR“ yra kiek prastesni nei anksčiau pardavinėti pradėtų „XS“ serijos modelių.

Paaiškėjo, kad pirmąjį pardavimų savaitgalį buvo parduota 9 mln. vienetų „iPhone XR“ įrenginių. Skelbiama, jog tokie pardavimai yra milijonu mažesni nei buvo prognozuojama prieš tai. Analitikas Jun Zhangas prognozavo, jog šis telefonas per paskutinį metų ketvirtį bus parduotas 90 mln. kartų, tačiau dabar specialistas sumažino savo prognozę iki 88 mln. kopijų.

Pirmąjį savaitgalį parduota 9 mln. vienetų „iPhone XR“ telefonų

Naujasis „iPhone XR“ pasižymi 6,1 colių įstrižainės LCD ekranu. Skelbiama, jog šis ekranas gavo „Liquid Retina“ pavadinimą ir turės 822 x 1792 taškų rezoliuciją, kas yra kiek žemiau nei Full HD. Tačiau tai nėra vienintelis skirtumas nuo kitų šiemet pristatytų „Apple“ flagmanų.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime tik vieną kamerą, kurią sudarys 12 MPx raiškos vaizdo jutiklis su f/1.8 diafragma, kai kiti du modeliai pasižymi dviguba kamerų konfigūracija. „iPhone XR“ taip pat turės 3 GB operatyviosios (RAM) bei pasirinktinai 64 GB, 128 GB arba 256 GB vidinės atminties.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!