Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/65554/android-9-0-pie-pasieks-ir-trecios-bei-penktos-serijos-oneplus-telefonus/spausdinti/

„Android 9.0 Pie“ pasieks ir trečios bei penktos serijos „OnePlus“ telefonus

Publikuota: 2018-10-18 10:24
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Prieš keletą dienų Kinijos startuolis „OnePlus“ išleido „Android 9.0 Pie“ atnaujinimą savo naujausiam „OnePlus 6“ išmaniajam telefonui. Kompanijos vadovas Liu Zuohu taip pat patvirtino tai, kad lapkričio 5 dieną bus pristatytas „OnePlus 6T“, kuris veiks su ta pačia operacinės sistemos versija. Gerų naujienų sulauks ir senesnių kompanijos įrenginių turėtojai.

„Android 9.0 Pie“ pasieks ir trečios bei penktos serijos „OnePlus“ telefonus

Pranešama, jog „Android Pie“ atnaujinimas netrukus turėtų pasiekti ir „OnePlus 3“ ir „OnePlus 5“ išmaniųjų telefonų turėtojus. Kaip teigia pats Liu Zuohu, kompanijos inžinieriai vis dar dirba ties šiuo atnaujinimu ir kol kas nėra tiksliai žinoma kada jis pasieks trečios ir penktos serijos įmonės išmaniuosius.

Naujausia programinės įrangos versija tikėtina, jog pasiūlys visus pagrindinius pakeitimus. Tikėtina, kad bus atnaujintas „Do Not Disturb“ režimas, atnaujinta vartotojo sąsaja, gestais valdoma navigacija, režimas skirtas žaidimų fanatams ir dar nemažai pakeitimų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!