Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/65551/pristatytas-ismanusis-telefonas-palm-su-3-3-coliu-ekranu/spausdinti/

Pristatytas išmanusis telefonas „Palm“ su 3,3 colių ekranu

Publikuota: 2018-10-18 13:10
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

Praeityje visame pasaulyje buvęs gerai žinomas prekės ženklas „Palm“ pristatė labai neįprastą išmanųjį telefoną, kuris bus parduodamas nuo šių metų lapkričio. „Palm“ buvo įkurta 1992 m., ir vienu metu šis prekės ženklas buvo vienas iš dažniausiai minimų mobiliosios elektronikos segmente. Dar visai neseniai brendas priklausė Kinijos kompanijai TCL, kuri tai pat gamina „Alcatel“ ir „BlackBerry“ įrenginius.

Pristatytas išmanusis telefonas „Palm“ su 3,3 colių ekranu

Šiandien pristatytas mobilusis telefonas, kuris buvo sukurtas miniatiūrizacijos dvasioje, tačiau ši strategija nebuvo pritaikyta jo kainai. Apskritai, gavosi nišinis ir labai keistas produktas, kurį, greičiausiai įsigis „kastuvų“ itin nemėgstantys pirkėjai, kurie nepagailės 350 dolerių už naujovę mobiliųjų įrenginių pasaulyje. Gamintojas savo naujieną pristato kaip kompaktišką priedą prie pagrindinio išmaniojo telefono, skirto toms gyvenimo akimirkoms, kuomet nebūtinas didelis prietaisas.

„Palm“ telefoną išleido Kalifornijos startuolis, kuris iš TCL gavo teises į atitinkamą prekės ženklą. Pagrindinė naujienos ypatybė yra vos 3,3 dydžio ekranas su HD (1280х720 px) raiška.

Neįprasto prietaiso techninės įrangos pagrindu tapo platforma „Qualcomm Snapdragon 435“ su aštuoniais „ARM Cortex-A53“ branduoliais, kurių taktinis dažnis siekia 1,4 GHz, ir „Adreno 505“ grafikos valdikliu. Produktas taip pat turi LTE modemą.

Išmaniajame telefone yra 3 GB RAM ir 32 GB pastovios atminties modulis. Priekyje įtaisyta 8 megapikselių kamera, tuo tarpu galinė gavo 12 MP jutiklį.

Mini išmanusis naudoja operacinę sistemą „Android 8.1 Oreo“ su modifikuotu sąsaja, pritaikyta darbui mažame ekrane. Maitiną naujieną 800 mAh talpos baterija. Yra Wi-Fi 802.11b/g/n ir „Bluetooth 4.2“ adapteriai, taip pat GPS imtuvas. Korpusas apsaugotas nuo drėgmės ir dulkių pagal IP68 standarto reikalavimus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!