Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/65516/xiaomi-jau-pradejo-anonsuoti-black-shark-2-ismanuji/spausdinti/

„Xiaomi“ jau pradėjo anonsuoti „Black Shark 2“ išmanųjį

Publikuota: 2018-10-16 10:06
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Xiaomi“ balandžio mėnesį pristatė savo pirmąjį išmanųjį telefoną, kuris skirtas žaidimų fanatams. Pastarųjų dienų įvykiai privertė kompanijos atstovus suskubti dirbant ties atnaujintu modeliu, kuris bus žinomas kaip „Black Shark 2“. Pagrindinė tokio skubėjimo priežastis – neseniai pristatytas „Razer Phone 2“.

„Xiaomi“ jau pradėjo oficialiai anonsuoti naują išmanųjį telefoną, kurio tarptautinė premjera turėtų įvykti artimiausiu metu. Tiesa, kol kas nėra skelbiama žaidimų mėgėjams skirto įrenginio pristatymo data, tačiau net neabejojama, kad tai įvyks netrukus. Skelbiama, kad „Black Shark 2“ turėtų tarptautinėje rinkoje konkuruoti ne tik su „Razer“ produktu, tačiau ir su „Asus ROG“.

„Xiaomi“ jau pradėjo anonsuoti „Black Shark 2“ išmanųjį

Pranešama, jog naujasis „Black Shark 2“ turėtų pasižymėti labai panašiomis specifikacijomis kaip ir jo pagrindinis konkurentas – „Qualcomm Snapdragon 845“ procesoriumi su 8 GB operatyviosios (RAM) atminties. Pažymima, jog išmanusis telefonas turės 18:9 formato ekraną, tačiau greičiausiai nesulauks 120 Hz palaikymo, kuo išsiskiria „Razer Phone 2“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!