Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/65496/jau-zinoma-oficiali-oneplus-6t-pristatymo-data/spausdinti/

Jau žinoma oficiali „OnePlus 6T“ pristatymo data

Publikuota: 2018-10-13 18:26
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „OnePlus“ dar metų pradžioje tvirtino, jog šiemet pristatys tik vieną išmanųjį telefoną, tačiau jau kuris laikas sklandę gandai apie naująjį „OnePlus 6T“ iš esmės visiškai išsklaidyti. Pranešama, jog naujojo flagmano pristatymas įvyks spalio 30 dieną.

Nors iš pradžių buvo skelbiama, jog „OnePlus 6T“ pristatymas įvyks spalio 17 dieną, tačiau visiems laukiantiems teks luktelti kiek ilgiau. Taip pat jau žinoma kada šis flagmanas pasirodys prekyboje. Pranešama, kad nuo lapkričio 2 dienos įrenginys bus pasiekiamas Indijos rinkoje.

Jau žinoma oficiali „OnePlus 6T“ pristatymo data

Europoje naujasis „OnePlus“ flagmanas pasirodys nuo lapkričio 6 dienos. Tiksli data kada šis išmanusis telefonas bus pasiekiamas Lietuvoje kol kas nėra žinoma, tačiau tikėtina, jog jis pasirodys tuo pat metu kaip ir kitose Europos šalyse.

Pranašaujama, kad naujasis flagmanas taip pat gaus 2340×1080 raiškos OLED ekraną, 6/8 GB operatyviosios ir 64/128 GB nuolatinės atminties, „Android 9.0 Pie“ operacinę sistemą su „OxygenOS 9“ sąsaja ir ekrane įtaisytą biometrinį skaitytuvą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!