Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/65403/keturi-nokia-ismanieji-telefonai-sulauks-android-9-0-pie-atnaujinimu/spausdinti/

Keturi „Nokia“ išmanieji telefonai sulauks „Android 9.0 Pie“ atnaujinimų

Publikuota: 2018-10-08 09:17
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Prieš keletą mėnesių „Google“ pristatė naujausią operacinės sistemos „Android“ versiją, kuri šiuo metu yra prieinama visiems kompanijos kurtiems „Pixel“ telefonams ir keletui kitų įrenginių. „HMD Global“ maždaug prieš mėnesį pasiūlė „Android 9.0“ atnaujinimą „Nokia 7 Plus“ išmaniajam, o netrukus ketina pateikti atnaujinimus dar keturiems telefonams.

Keturi „Nokia“ išmanieji telefonai sulauks „Android 9.0 Pie“ atnaujinimų

Šiandien Londone įvykusioje spaudos konferencijoje, kompanijos atstovai paskelbė, jog „Android 9.0 Pie“ atnaujinimo sulauks „Nokia 6.1“, „Nokia 6.1 Plus“, „Nokia 8“ ir „Nokia 8 Sirocco“ išmaniųjų telefonų turėtojai. Skelbiama, jog įrenginius naujiniai turėtų pasiekti šio mėnesio pabaigoje ir lapkričio mėnesį.

Kaip galima matyti nuotraukoje, pirmieji atnaujinimus gaus „Nokia 6.1“ ir „Nokia 6.1 Plus“, o lapkritį naujinimai pasieks ir kitus du kompanijos įrenginius. Tiesa, vertėtų atkreipti dėmesį į tai, jog kol kas nėra skelbiamos tikslios datos kada visa tai įvyks.

„HMD Global“ atstovai taip pat nepaskelbė ir kokiomis naujovėmis pasižymės naujausia operacinės sistemos versija, tačiau net neabejojama, jog su atnaujinimais vartotojus pasieks pagrindinės „Android Pie“ naujovės.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!