Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/65310/tailande-jau-parduodamas-naujasis-xiaomi-redmi-note-6-pro/spausdinti/

Tailande jau parduodamas naujasis „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“

Publikuota: 2018-10-01 11:20
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Nors „Xiaomi“ dar oficialiai nepristatė, tačiau naujasis „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ jau atkeliauja į kai kurių parduotuvių lentynas. Viena pirmųjų tokių parduotuvių įsikūrusi Tailande. Būtent čia jau galima įsigyti šį išmanųjį telefoną už maždaug 215 JAV dolerių.

Lyginant su kiek anksčiau pristatyti „Redmi Note 5“ modeliu, „Redmi Note 6 Pro“ turės ekrano išpjoą. Skelbiama, jog įrenginys pasižymės 6,26 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška bei 19:9 formatu. Telefono ekrano su korpusu santykis sieks maždaug 86 proc.

Tailande jau parduodamas naujasis „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“

Pranešama, jog „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 636“ procesoriumi bei turės 4 GB operatyviosios (RAM) ir 64 GB vidinės atminties. Išmaniojo telefono veikimu rūpinsis 4000 mAh talpos baterija, o taip pat verta paminėti, jog įrenginyje rasime ir ausinių jungtį.

Gamintojas taip pat akcentuoja priekinę telefono kamerą, kurią sudarys 20 MPx ir 2 MPx raiškos vaizdo jutikliai su f/2.0 diafragma. Skelbiama ir tai, jog kamera turės portretų režimą bei dirbtiniu intelektu patobulintą veido atpažinimo funkciją. „Redmi Note 6 Pro“ modelio nugarėlėje rasime kamerą su 12 MPx ir 5 MPx raiškos vaizdo jutikliais.

Verta paminėti ir tai, jog „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ turi keletą skirtingų spalvinių variantų – juodas, mėlynas bei rožinio aukso spalvos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!