Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/rysiai/65305/paaiskejo-kokios-talpos-baterija-tures-naujasis-oneplus-6t/spausdinti/

Paaiškėjo kokios talpos bateriją turės naujasis „OnePlus 6T“

Publikuota: 2018-09-30 09:58
Tematika: Telekomunikacijos
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Paaiškėjo kokios talpos bateriją turės naujasis „OnePlus 6T“Iki naujojo „OnePlus 6T“ išmaniojo telefono pristatymo liko trys savaitės, tačiau informacijos apie jį pasirodė vis daugiau. Visai neseniai internete pasklido ir įrenginyje naudojamos baterijos nuotrauka, o su ja paaiškėjo ir galima talpa.

Kaip galima matyti nuotraukoje, „OnePlus 6T“ turės 3610 mAh talpos bateriją. Ši nuotrauka pasirodė Kinijos socialiniame tinkle „Weibo“, o taip pat tampa aišku ir tai, jog naujasis kompanijos flagmanas nenaudos 50 W greito įkrovimo sprendimo. Anksčiau buvo skelbiama, jog telefonas turės analogišką įkrovimo funkciją kaip ir anksčiau pristatytas „Oppo Find X“, tačiau dabar tampa aišku, kad „OnePlus“ nusprendė ir toliau naudoti „Dash Charge“.

Primename, jog „OnePlus 6T“ turėtų pasižymėti 6,41 colių įstrižainės AMOLED ekranu su itin nedidele ekrano išpjova, kuri primena vandens lašą. Kaip ir įprasta šios kompanijos įrenginiams, tikėtina, jog jis veiks su naujausiu „Qualcomm Snapdragon 845“ procesoriumi. Oficialus telefono pristatymas numatytas spalio 17 dieną.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!